ČOMIĆ: Srbija je spremna za Zakon o istopolnim zajednicama!

Obavezno pročitajte

Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, Gordana Čomić, izjavila je danas da je laž argument onih koji se protive zakonu o istopolnim zajednicama, da on znači „brak i usvajanje dece“.

Čomić: Srbija je spremna za Zakon o istopolnim zajednicamaFoto: Youtube screenshot (24 vesti)„Treba razgovarati o činjenicama sa onima koji su protiv tog zakona, jer je laž argument da taj zakon znači brak i usvajanje dece. To je ljudski zakon u kome ima života, a Srbija je spremna da kaže da svi građani imaju ista prava„, rekla je Čomić za televiziju Prva.Čomić je naglasila da je važno da se poštuju ljudska prava, kako bi Srbija pristupila Evropskoj uniji.

Da bismo odobrovoljili Brisel, treba da se setimo reči ‘čojstvo’, odnosno, treba da radimo na kulturi i vladavini ljudskih prava, a u tome i mediji treba da učestvuju i da pruže informacije o tome ko šta sme i šta ne sme, jer je to suština vladavine prava„, rekla je ona.Problem je što mnogi mediji imaju „političke agende“, ali o tome, kako je Čomić ocenila, „ne sme da govori“.

SourceBeta

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: