VUČIĆ NAPAO SRPSKOG LEKARA: Taj ne može Al Kaponeu burek da nosi!

Obavezno pročitajte

Govoreći o tužbi koju je predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić danas podneo protiv njega, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da će „sa radošću da potvrdi sve što je govorio“, i da, prema sopstvenoj oceni, on nije vređao „već iznosio činjenice“. Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić podneo je u svojstvu građanina tužbu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog, kako je naveo, povrede ugleda i časti.


Panić je novinarima ispred Drugog osnovnog suda u Beogradu rekao da je Vučić „bar u dva navrata“ iznosio neistine, optužujući ga za urušavanje zdravstvenog sistema ali i za izdaju zemlje. To da ja rušim Srbiju i zdravstveni sistem za mene je to teška uvreda i nešto što moj obraz ne može da trpi, rekao je Panić, naglašavajući da je tužba privatna i da se nada da će predsednik doći na sud.

Vučić, s druge strane, navodi da je svaku reč prema Paniću izgovarao sa blagošću.

- Advertisement -

Komentarišući to što je Panić rekao da je čuveni mafijaš Al Kapone pao na porezu, a da će predsednik Srbije pasti na medicinskim respiratorima, kazao je:

„Sada kad bih mu ja rekao da u filmu o Al Kaponeu ne bi mogao ni burek da nosi, on bi rekao da sam ga ja uvredio, a ja mu to nikad ne bih rekao i nikad neću da kažem… A čovek jedino čime se bavi jeste da sruši svoju državu i najviše mu se raduju u Hrvatskoj, Sarajevu kad tako nešto objavi. Samo neka tako nastavlja i nek se zapita što najveći broj lekara nije stao iza njega“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšen novinar – hteo da objavi dokumenta dobijena od Cvijana

Novinar Domagoj Margetić uhapšen je noćas na graničnom prelazu Batrovci, objavljeno je na Tviteru. Pored informacije da je Margetić priveden,...

Još priča na sličnu temu