10.5 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

VUČIĆ NAPAO SRPSKOG LEKARA: Taj ne može Al Kaponeu burek da nosi!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Govoreći o tužbi koju je predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić danas podneo protiv njega, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da će „sa radošću da potvrdi sve što je govorio“, i da, prema sopstvenoj oceni, on nije vređao „već iznosio činjenice“. Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić podneo je u svojstvu građanina tužbu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog, kako je naveo, povrede ugleda i časti.


Panić je novinarima ispred Drugog osnovnog suda u Beogradu rekao da je Vučić „bar u dva navrata“ iznosio neistine, optužujući ga za urušavanje zdravstvenog sistema ali i za izdaju zemlje. To da ja rušim Srbiju i zdravstveni sistem za mene je to teška uvreda i nešto što moj obraz ne može da trpi, rekao je Panić, naglašavajući da je tužba privatna i da se nada da će predsednik doći na sud.

Vučić, s druge strane, navodi da je svaku reč prema Paniću izgovarao sa blagošću.

- Advertisement -

Komentarišući to što je Panić rekao da je čuveni mafijaš Al Kapone pao na porezu, a da će predsednik Srbije pasti na medicinskim respiratorima, kazao je:

„Sada kad bih mu ja rekao da u filmu o Al Kaponeu ne bi mogao ni burek da nosi, on bi rekao da sam ga ja uvredio, a ja mu to nikad ne bih rekao i nikad neću da kažem… A čovek jedino čime se bavi jeste da sruši svoju državu i najviše mu se raduju u Hrvatskoj, Sarajevu kad tako nešto objavi. Samo neka tako nastavlja i nek se zapita što najveći broj lekara nije stao iza njega“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti