20.8 C
Belgrade
petak, 17 septembra, 2021

VUČIĆ: Moj brat Andrej jedva preživljava, ima veliki kredit!(VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Vučić izjavio je za medije da ga najviše boli što mu politički oponenti napadaju porodicu. Među najtežim metama bili su njegov brat ali čak i sin Danilo.

Nisam nikada se plašio za sebe ali boli kad ti porodicu diraju.To je dno dna. Čak i u starim mafijama italijanskim se porodica nije dirala, znate i tamo se znao red. To ne znaju ovi Đilas i Jeremić onaj što se dere u jakni od 2 hiljade evra – rekao je predsednik i dodao:

Moj brat je kriv za sve. Nas dvojica smo najveći ološ, vešajte nas na Terazijama. Napravili su od njega najvećeg kriminalca. Svega je on vlasnik. Da vas pitam jesu mu dokazali nešto? Gde su mu ti restorani i firme koje je uzeo? Pa nema ništa, slagali ste sve.

- Advertisement -

Na konstatacju novinarke da je brat Andrej Vučić možda i veća meta od njega, predsednik Vučić odgovara:

Kada radite pošteno onda će pokušati da vas udare po temeljima, tamo gde vas boli. Moj brat je običan radan čovek. Preživljava pomažu mu naši roditelji, čini mi se da još otplaćuje neki kredit. Skoro je dobio i dete, jel misli neko na njega? Jel treba da odrasta u strahu? Moj brat ništa nikome nije uzeo, ima posao isti godinama.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Predlažem da skupljamo dobrovoljni prilog za Andreja. Ja odmah doniram 100RSD, samo recite na koji broj da pozovem. Greh je da čovek živi u ovako prosperitetnoj zemlji, a da nema šta da jede.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: