26.8 C
Belgrade
subota, 12 juna, 2021

DUMANOVIĆ IZNEO DOKAZE, KARTEL U PROBLEMU: Govorio sam o BIA i Jovanjici, najvećoj narko-farmi u Evropi! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Bivši pripadnik Odeljenja za dokumentovanje i opservaciju MUP Srbije Milan Dumanović saslušan je danas povodom prijave koju je protiv njega podnela Bezbednosno informativna agencija (BIA) zbog sporne izjave u emisiji “Utisak nedelje”, a kako objašnjava za portal Nova.rs, tužiocu je kazao da se njegova izjava temelji na tome da su radnici BIA bili angažovani u “Jovanjici”, najvećoj narko-farmi u Evropi.

„Saslušan sam povodom prijave koju je BIA podnela gde oni meni stavljaju na teret da sam izazvao paniku i nerede svojom izjavom u „Utisku nedelje“ i da sam narišuo integritet službe, ali i da je nepoverenje u tu službu povećano nakon mojih izjava. Ja sam rekao da sve to temeljim na tome da su radnici BIA radili na Jovanjici, da je to bio njihov posao, a to je najveća narko-farma u Evropi na čelu sa Predragom Koluvijom koji je bio visoki član SNS“, priča Dumanović za Nova.rs.

Dodao je da je pred tužiocem negirao da BIA ima integritet od početka svog postojanja.

- Advertisement -

„BIA, odnosno ljudi zaposleni u toj službi, učestvovali u najtežim krivičnim delima. Tužilaštvo će možda sprovoditi neke dalje radnje, možda ne, za sada to ne znam, ali sve u svemu bili su korektni“, dodaje Dumanović i podvlači da oni iz Pokreta oslobođenja neće stati na ovakve pokušaje da se spreči njihovo dalje delovanje.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti