20.6 C
Belgrade
sreda, 17 avgusta, 2022

ZNALI SU OD POČETKA: Prvi zapisi o tome da Aleksandar Vučić boluje od paranoidne šizofrenije, PORTAL ODMAH UGAŠEN!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Tekst koji je nastao još u periodu formiranja prve SNS vlade koji dokazuje da se već tada znalo da je teško bolestan čovek, uprkos tome što su mediji to pokušali da sakriju. Istina uvek izlazi na videlo, a nekada je potrebno i da je se podsetimo. Portal koji je ovo objavio ubrzo je i mučki ugašen od strane režima.

Nikada nismo čuli Aleksandra Vučić kako prihvata odgovornost za određene kriminalne ili nezakonite radnje. Uvek su za to krivi novinari, ako nisu novinari, onda je Mišković, ako nisu Mišković i novinari, onda su to opozicija ili Evropska unija. Vučić boluje od teškog oblika paranoje.   

Kada su novinari BIRN-a objavili analizu prednacrta ugovora između Vlade Srbije i “Etihada” u magazinu “Vreme”, Aleksandar je konferenciju u Vladi iskoristio kako bi taj magazin označio kao Miškovićevo glasilo i poručio da Evropska unija vodi hajku protiv njega i njegove Vlade.

- Advertisement -

Vučić je rekao da su “Vreme” “Miškovićeve novine” i dodao da je reč o tekstu rađenom u okviru projekta EU, ali je tada mislio da je reč o pojedincima, a ne o EU.

Čekaj malo. Nije jasno da li je Mišković naručio taj tekst ili Evropska unija? Ili su možda Mišković i Evropska unija ujedinjenim snagama išli protiv “Er Srbije” pošto Mišković planira da se uključi u biznis avioprevoza (sarkastično)?!

Par meseci kasnije, Vučić je pronašao i trećeg krivca za hajku pritiv “Er Srbije”, njega i njegove Vlade.

- Advertisement -

U emisiji “Ćirilica” na TV “Happy” on je izjavio da je novinarima BIRN-a “nesrećni (Saša) Radulović dao nekakve prednacrte ugovora”.

Dakle, učesnici u zaveri protiv Vučića i “Er Srbije” su sledeći: Evropska unija finansira novinare sa namerom da unište dil sa “Etihadom”. Novinari su se odmah obratili Saši Raduloviću kako bi im dostavio tajne prednacrte ugovora koje je ukrao dok je bio ministar privrede. Za to vreme, Mišković već kontaktira urednika “Vremena” kojem naređuje da obavezno objavi finalni tekst.

Da li to ima smisla ili je mali Alek oboleo od paranoje?

Čini se daipak boluje od teše paranoije. Sećate li se vesti da su u prostoriji u kojoj je Vučić trebalo da održi sastanak sa članovima Trilateralne komisije pronađeni uređaju za prisluškivanje? Hotel je naravno u vlasništvu Miroslava Miškovića.

“To je vidljivo iz poslednjih aktivnosti koje su zabeležene 1.novembra u jednom hotelu u Beogradu, čiji je vlasnik Miroslav Mišković””, rekao je ministar.

On je dodao da su pripadnici Vojno-bezbednosne agencije, zaduženi za kontradiverzione i protivprislušne preglede, u prostoriji u kojoj je predsednik vlade mali Alek trebalo da održi pojedinačne sastanka sa učesnicima jednog skupa Trilateralne komisije, otkrili postavljene prislušne uređaje, preneo je “Blic”.

Kasnije je naravno ustanovljeno da nije bilo nikakvih uređaja za prisluškivanje.

Ta vest je objavljena u novembru meseci. Nekoliko meseci ranije, prema pisanju režimskog “Informera”, Vučić je otkazao godišnji odmor u Boru jer je saznao da su novinari BIRN-a i CINS-a (Centar za istraživačko novinarstvo) zakupili hotelsku sobu pored Vučićeve kako bi ga prisluškivali!

Novinari BRIN-a su te navode demantovali tvrdnjama da se oni ne bave “paparaco novinarstvom”.

Mišković dežurni krivac

Blokada sudstva i štrajk advokata traje nekoliko meseci. Nikome to ne smeta, a najmanje Vučiću. Zašto? Zašto što je za sve kriv Mišković.

Podsetimo da su Nikola Selaković i Aleksandar Vučić u više navrata tvrdili da Miroslav Mišković veštački izaziva blokadu sudstva kako ne bi bio osuđena (?!).

Suočena sa pitanjem zašto neće smeniti Nikolu Selakovića sa mesta ministra pravde, prvo ime koje je Vučiću palo na pamet bilo je “Mišković”. U trenutku nije uspeo da smisli originalniju laž.

Rekao je da neće smeniti Selakovića jer Mišković zahteva njegovu smenu. Vučić je zaboravio da Agencija za borbu protiv korupcije zvanično zahteva Selakovićevu smenu zbog sukoba interesa oko izbora sudija.

Briga EU za srpsko ispumpavanje vode

Pre nekoliko dana izbio je Vučićev novi paranoični ispad. Naime, Vučić je ponovo optužio Evropsku uniju da mu radi o glavi. Ovogo puta zbog jednog drugog teksta novinara BIRN-a koji se odnosi na sumnjivi tender oko odabira kompanije koja će ispumpavati vodu iz kopa “Tamnava – Zapadno polje”.

Vučić je opet ponovio mantru da Evropska unija i Majkl Devenport finansiraju “lažove” u akciji protiv njega i njegove Vlade.

Oglasila se i Maja Kocijančić, portparolka Evropske komisije za politiku susedstva i pregovore o proširenju. On je demantovala Vučićeve navode da Evropska unija finansira nevladine organizacije protiv njega.

Vučić je u emotivnom odgovoru Kocijančićevoj optužio Evropsku uniju da želi da ga cenzuriše.

Da ne spominjemo da je Vučić u desetak navrata insinuirao da je preživao desetak atentata. Opširinije na tu pročitajte
Vučićeva paranoja će nas posvađati sa svima. Kontra argumenti se mogu izneti na mnogo kulturniji i diplomatičniji način, bez emocija i životinjskih nagona.

Posle ovakvih ispada premijera, ko će Srbiju sutra da prihvati kao ozbiljnu državu?

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti