MEDIJI KRIJU TRI DECENIJE: Vučić ima poćerku, ona ga mrzi jer joj je tukao majku, ruši ga iz Amerike!

Obavezno pročitajte

Diktator Vučić i klica jednog ludila

Ludilo nikada ne ide samo kao jedno, uvek ide rame uz rame sa još jednim ludilom, pa kad se potrefe dva ludila bude to milina. A kad se potrefi na stotine hiljada istih ludila, onda to postane politička stranka.

S obzirom da je Aleksandar Vučić još kao mali pao na glavu, bilo je jasno da će njegov život biti ukrašen ludačkim idejama, mislima, promislima i potezima. I u redu je to, nije sramota kada je čovek lud. Sramota je kada je on na čelu države. Sramota je kad taj isti čovek hvali Murata, i kada priča ljudima kako u Americi na svakih deset sekundi padne jedan perač prozora dok naši radnici ginu.

- Advertisement -

Pokušaj sprečavanja istorije jednog pedera

Naspram svega toga, kao vaga stoji i davno zaboravljeni incident sa Likanom, kada je Aleksandar Vučić na štajgi uhvaćen sa njim u seksualnom zanosu. Bio je mlad i bio je zaljubljen. Mladost, ludost, ali kod njega je ludost prešla i u pozne godine.

Džabe je Vojislav Šešelj pokušao svojim udbaškim metodama da prikrije sve to što se desilo te noći za 150 maraka na beogradskoj štajgi.

Upoznati ga sa nekom ženom, pod hitno

Postojale su animir dame svojevremeno. Nisu one bile kao današnje prostituke, više su služile kao dame za zabavu, ali ako se zalomi seks, zalomi se. Nastajel su tu i neke velike ljubavi. Kao što je bio slučaj sa jednim od najboljih košarkaša bivše države Draženom Petrovićem i Ksenijom. Ksenija Janković je pokušala da bude animir dama i uspela je u tome. Uspela je i u tome da se Dražen Petrović do ušiju zaljubi u nju. I da nastave viđanje. I da ona dobije sa njim devojčicu.

Pukla bruka i Aleksandar sa pilećim grudima

Ksenijina majka nije mogla to da dopusti, da njena mlada ćerka već ima dete. Tako da, kada se rodila devojčica, Ksenijina majka prijavljuje da je to njeno dete, a ne Ksenijino. A ubrzo Vojislav Šešelj upoznaje Aleksandra Vučića sa Ksenijom. Nije on tada još znao da je to dete Ksenijino pa je prihvatio da žive zajedno njih troje. Između se i desila i famozono momačko veče gde ga je Vojislav Šešelj naterao da pojede 30 kuvanih jaja sve dok nesrećni diktator nije počeo da povraća, a kasnije i velika radikalska svadba.

Sve dok se u jednom momentu stvari nisu toliko zakomplikovale da je ta devojčica porasla, a kako je rasla sve je više uviđala bolest Aleksandra Vučića te je pobegla u Sjedinjene Američke Države, a majku ostavila u nemilosti balkanskog diktatora i bolesnika.

Tukao je njenu majku. Tukao ju je toliko da je želeo da je ubije. Toliko ju je udarao da je završila u bolnici kada joj je pukla plućna aorta. Ksenijina kći to nije zaboravila.

Revolucija iz Amerike

Tako, da gotovo holivudski sada imamo situaciju gde jedna butnovna devojka iz Amerike vodi kampanju protiv Aleksandra Vučića i njegove velike propagande laži. Mediji to ne smeju da objavljuju, mediji to krije, ali oni koji bolje razumeju političku scenu Srbije shvataju da vetar uvek dune sa zapada, koliko god narod voleo istok. Tako da je i ovaj put sve u rukama te devojke, koja iz dana u dan pokušava da politički naškodi i svrgne sa vlasti Aleksandra Vučića dok čitava Srbija nije primila njegovu dijagnozu i dok zbog njega čitava zemlja ne završi u bolnici jer joj je udarcem polomio plućnu aortu. Ovo nije politička, već privatna osveta. Majka je majka.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu