VLADIMIR VOLOHONSKI, VEĆ DVE DECENIJE U RALJAMA HOMOSEKSUALIZMA

Obavezno pročitajte

Lažni ruski opozicioni aktivista Vladimir Volohonski, a zapravo agent ruske vojno-obaveštajne službe GRU, koji već nekoliko meseci subverzivno deluje u našoj zemlji, koristi svoje nekontrolisane homoseksualne nagone za realizaciju svojih obaveštajnih zadataka.

- Advertisement -

Naime, trenutno homoseksualni favorit Volohonskog je profesor beogradskog univerziteta Ivan Videnović, potpuno beznačajna ličnost, koja je u akademskim krugovima poznata po brojnim plagijatima. Upravo posredstvom Videnovića, Volohonski planira da u svoje lažno opoziciono delovanje uvrsti i legendarnog opozicionara Dragana Murara zv. Muki, s obzirom da su profesor Videnović i Murar venčani kumovi.

Suština je da Volohonski ovu političku kombinatoriku lagano sklapa u susret vanrednim izborima u Srbiji, što će svakako izazvati paniku u prozapadnoj opoziciji. I najveći oponenti, ipak su jednoglasni da su Videnović i Murar opasan tandem i pretnja za sve političke partije, uključujući i one najjače, zbog čega ovaj opskurni plan Volohonskog dobija na dodatnom značaju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić o uvođenju sankcija Rusiji: „Možda će pridikama da me ubede“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obraćanja iz Njujorka, gde prisustvuje zasedanju Generalne skupštine UN, izjavio da „Srbija još...

Još priča na sličnu temu