NAĐINA KUHINJA ZA ŠIPTARSKU DECU

Obavezno pročitajte

Boban Bogdanović zv. Kepec i Pacov, predsednik NVO „Odgovor“, istaknuti šiptarski promoter u Beogradu, smislio je kako da dođe do donacije prištinskog režima.

- Advertisement -

Ovog puta u funkciju je stavio lokal svoje bivše supruge „Nađina kuhinja“ u Beogradu, ul. Cara Dušana broj 27.

Naime, Bogdanović je svojoj homoseksualnoj vezi Rustemu Rušitiju iz Gnjilana, predložio da se „Nađina kuhinja“ uvrsti u spisak lokala koju učestvuju u akciji „doniraj obrok za gladnu albansku decu“, ali na takav način da „Nađina kuhinja“ svakog meseca prima uplate od prištinskog režima za nepostojeću uslugu. To u praksi znači da će „Nađina kuhinja“ u Beogradu imati status pravnog lica koje će bez bilo kakvog pravnog osnova primati novčana sredstva iz budžeta tzv. Vlade Kosova, i to sve zahvaljujući bliskosti Bobana Bogdanovića sa Rustemom Rušitijem iz Gnjilana, koji je inače nekadašnji pripadnik šiptarske terorističke organizacije „OVK“.

Postavlja se pitanje šta rade nadležni državni organi Republike Srbije koji tolerišu ovakvu aktivnost u glavnom gradu naše zemlje. Takođe, treba i razjasniti zašto je lokal „Nađina kuhinja“ iznad zakona, i ko su još, pored Bogdanovića, pravi zaštitnici ove kriminalno-separatističke aktivnosti.

Podsećamo da je nedavno došlo i do trovanja grupe građana obrocima iz „Nađine kuhinje“, o čemu je već detaljno izveštavano na brojnim portalima.

Naša redakcija će svakako nastaviti da se bavi sa ovom temom, sve dok ne podstaknemo nadležne državne organe da konačno započnu da rade svoj posao.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu