(VIDEO) Protest navijača Partizana: Šetnja završena ispred stadiona u Humskoj

Obavezno pročitajte

Navijači Partizana protestnom šetnjom od Terazija do stadiona u Humskoj pokazali su nezadovoljstvo stanjem u klubu i rezultatima.

Na čelu kolone je bio transparent na kome piše „Odgovornost“ i vide se precrtani likovi Milorada Vučelića i Miloša Vazure.

- Advertisement -

Masovna grupa navijača se zaustavljala s vremena na vreme, kaže reporter N1.

Oni bojkotuju utakmicu.

Okupljeni su skandirali „Uprava napolje“. Šetnja je protekla bez incidenata, poneka baklja, topovski udar. Ispred kolone su bila dva momka sa megafonima.

Ispred kolone je bilo i nekoliko marica.

Protest je završen uoči početka utakmice.

Taktika prazne južne tribine na stadionu u Humskoj i usamljeni transparent u prethodnom periodu nisu dali željeni rezultat, zbog toga su se navijači Partizana odlučili na okupljanje u centru grada, nezadovoljni rezultatima i stanjem u klubu, i to već duži period – dve godine traje taj sukob između navijača i uprave.

FK Partizan od 21h igra revanš utakmicu protiv danskog Nordsjelanda za plasman u Ligu konferencija, a pre sedam dana crno beli su u gostima izgubili sa 5:0.

Zahtevi navijača su poznati – već duže traže smenu kompletnog rukovodstva.

Od juče Milorad Vučelić nije više predsednik FK Partizan podneo je neopozivu ostavku, podsetimo, isto je uradio i u martu, pa skupština kluba tu odluku nije prihvatila.

Kako sami navijači kažu, nije dovoljno da samo ode predsednik kluba, traži se i smena generalnog direktora i skupštine, odnosno – da se krene od nule.

Dok su se navijači okupljali na Terazijama, kaže reporter N1, prisutne su bile i čitave porodice sa decom, mnogo je mladih ljudi, mladih navijača.

Sve ovo je, podsećamo, kulminacija loših rezultata – od dolaska Milorada Vučelića, za sedam godina, Partizan je osvojio samo jednu titulu, tri Kupa, a od 2019. nema trofeja. Prošla sezona Partizana bila je najgora sezona od raspada Jugoslavije.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

MOMIR STOJANOVIĆ: Opomena vlastima da razmisle ko je oslonac srpske politike na KiM

Nekadašnji načelnik Vojnobezbednosne agencije Momir Stojanović misli da je događaj u Banjskoj "poslednja opomena vlastima u Beogradu da se...

Još priča na sličnu temu