VOLOHONSKI TORPEDOVAO PODMORNICU REČIMA: NAŠOJ LJUBAVI JE KRAJ!

Obavezno pročitajte

Čini se da je Vladimir Volohonski (agent GRU), sada već neprikosnoveni lider ruskog homoseksualnog kružoka koji u Srbiji nastoji da se prikaže kao nekakva antiputinovska opozicija, rešio da stavi tačku na spekulacije o tome za koga se odlučio u “obermudskom” trouglu Čedomir Stojković zvani Čeda Podmornica (agent BIA) – Pjotr Nikitin (agent FSB) – Dirk Lorens (agent nekoliko zapadnoevropskih tajnih službi).

- Advertisement -

Volohonski se najbližim prijateljima poverio da je njegova strastvena veza sa Nikitinom i Podmornicom sve ove godine bila odglumljena, odnosno da je u seksualne odnose sa njima stupio bez ikakvih emocija, već samo vođen golim interesima. Sa Nikitinom je opštio zbog potrebe da se pozicionira u tzv. ruskim disidentskim strukturama, mada tvrdi da je za to platio visoku cenu, jer mu se ovaj toliko gadio od prvog dana, da je u trenucima krajnjeg očaja čak razmišljao da postane heteroseksualac!

Podmornicu je, pak, iskoristio kako bi dobio besplatnog i motivisanog pravnog zastupnika, ali se vremenom uverio da je teško pogrešio, jer je otkrio da je u pitanju provincijski šarlatan bez ikakvog ugleda u advokatskoj branši. Istovremeno, sa teškom mukom je podnosio Podmornicin zadah sličan isparenjima klozetskih dasaka i njegovu uvek masnu i znojavu kožu i kosu, zbog čega je vremenom spas potražio u alkoholu.

Već na izmaku snaga i u godinama u kojima je sve manje nade za novi početak, sad smatra da mu se sreća osmehnula poslavši mu evropskog zvaničnika Lorensa. Volohonski tvrdi da je, ruku na srce, Lorens u fizičkom smislu kombinacija Nikitina i Podmornice, ali da za razliku od njih ima visoka primanja, papire EU i potenciju za poštovanje.

Ostavite komentar

Najnovije objave

U Srbiji prosečna radna nedelja duža nego u EU: Evo ko radi najviše, a ko najmanje u Evropi

Radnici u Srbiji su tokom prošle godine u proseku radili 43,3 sata sedmično, što je za skoro šest sati...

Još priča na sličnu temu