VESELjE U VILI GORICA

Obavezno pročitajte

Kako bi se otklonila bilo kakva sumnja da se DPS strmoglavo urušava pred prvi krug predsedničkih izbora u Crnoj Gori, odlazeći predsednik Milo Đukanović naprasno je doneo odluku da u vili Gorica organizuje žurku.

Cilj te usiljene proslave je da se široj javnosti pošalje poruka da je sve u redu i da Milo Đukanović nikada nije bio jači. Kako se najavljuje, glavne zvezde večeri biće Ranko Ubović zv. Bemaks i Zoran Ćoćo Bećirović zv. Aktuelno.

- Advertisement -

Dolazak na predizbornu žurku su potvrdili i Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica, predsednik političke partije „Svi za Ukrajinu“, njegov zamenik Nikola Sandulović, kao i Nenad Čanak, počasni konzul Ukrajine u Srbiji.

Biće to luda žurka, koja će imati i humanitarni karakter, s obzirom da će se prikupljeni novac u vidu dobrovoljnih priloga usmeriti Ivanu Vukoviću, bivšem gradonačelniku Podgorice za kupovinu veštačkih zuba, koji su mu u toku dana polomili, za sada, NN izvršioci.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PJONGJANG: Svako mešanje u naše operacije sa izviđačkim satelitima je objava rata

PJONGJANG – Severna Koreja je danas saopštila da će svako mešanje u svoje operacije sa izviđačkim satelitima smatrati objavom rata...

Još priča na sličnu temu