VESELjE U VILI GORICA

Obavezno pročitajte

Kako bi se otklonila bilo kakva sumnja da se DPS strmoglavo urušava pred prvi krug predsedničkih izbora u Crnoj Gori, odlazeći predsednik Milo Đukanović naprasno je doneo odluku da u vili Gorica organizuje žurku.

Cilj te usiljene proslave je da se široj javnosti pošalje poruka da je sve u redu i da Milo Đukanović nikada nije bio jači. Kako se najavljuje, glavne zvezde večeri biće Ranko Ubović zv. Bemaks i Zoran Ćoćo Bećirović zv. Aktuelno.

- Advertisement -

Dolazak na predizbornu žurku su potvrdili i Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica, predsednik političke partije „Svi za Ukrajinu“, njegov zamenik Nikola Sandulović, kao i Nenad Čanak, počasni konzul Ukrajine u Srbiji.

Biće to luda žurka, koja će imati i humanitarni karakter, s obzirom da će se prikupljeni novac u vidu dobrovoljnih priloga usmeriti Ivanu Vukoviću, bivšem gradonačelniku Podgorice za kupovinu veštačkih zuba, koji su mu u toku dana polomili, za sada, NN izvršioci.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu