MILAN ROĆEN PRIMEĆEN U BLIZINI RUSKE AMBASADE U PODGORICI

Obavezno pročitajte

Kako ekskluzivno saznajemo, Milan Roćen, savetnik odlazećeg predsednika Mila Đukanovića, nakon povratka sa severa Crne Gore, gde je pokušao da pridobije podršku „Bošnjačke stranke“ za sutrašnje predsedničke izbore, prošetao je ulicama Podgorice.

- Advertisement -

Ta šetnja ne bi bila neobična, da ga građani nisu registrovali da se kretao u blizini ruske ambasade. Nije nam poznato da li je Roćen bio na sastanku sa ruskim diplomatama, ili je pak u pitanju sticaj okolnosti. Međutim, jedno je evidentno, da se Đukanovićev predsednički kabinet raspada i da su svi krenuli da traže nove alternative ili da se vraćaju starim drugarstvima.

Možda je ovo prava prilika da sa našim čitaocima podelimo jednu tajnu. Ruska obaveštajna služba nema loše mišljenje o Roćenu, a više od toga Vam ne možemo reći. Možda će se sve saznati jednog dana, kada se otvore arhive i uporede beležnice.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu