NA LAŽNO VESELjE U VILU GORICA STIGLA I JADRANKA BARJAKTAROVIĆ

Obavezno pročitajte

Zvezda padalica, folk pevačica u pokušaju Jadranka Barjaktarović, pre pola sata stigla je u vilu Gorica gde je u toku žurka koju je organizovao odlazeći predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

- Advertisement -

Ona se odmah po dolasku uhvatila za mikrofon i zajedno sa već pristiglim Bobanom Rajovićem zapevala Đukanoviću na uvce kultni hit „Putuj, putuj srećo moja, srce mi se steže…“.

Međutim, usledila je mučna scena, jer stihovi pesme imaju gubitnički karakter, zbog čega su Ranko Ubović zv. Bemaks i Zoran Ćoćo Bećirović zv. Aktuelno zahtevali da se odmah prekine sa njenim izvođenjem.

Može se reći i da ovaj tekst više pripada rubrici „Verovali ili ne“, ali ni ovo ne treba ništa da čudi, jer 35 godina Đukanovićeve vladavine prolazi za svega nekoliko časova, koliko je potrebno da se do sutra uveče zatvore 1054 biračka mesta i prebroje glasovi.

Važno je da se na žurci dobro provodi ugledna politička delegacija iz Beograda, koji čini rukovodstvo novoformirane partije „Svi za Ukrajinu“ na čelu sa valjevskim NVO aktivistom Čedomirom Stojkovićem zv. Čeda podmornica. Na taj način, odlazeći predsednik Đukanović je ponovo svima pokazao da još uvek ima kredibilne saveznike na svim stranama sveta, a posebno u relevantnim političkim strukturama koju u vili Gorica noćas predstavlja kajak troklek Stojković – Sandulović – Čanak.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IVICA DAČIĆ: Ako privreda i građani budu trpeli veliku štetu, moguće uvođenje sankcija Rusiji

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je Srbija ostavila otvorenu mogućnost da odluka o uvođenju sankcija Rusiji...

Još priča na sličnu temu