Vakcinišite decu, da ih ne bi vakcinisao Centar za socijalni rad ili vam ih ODUZEO!

Obavezno pročitajte

Ubrzano se donose izmene zakona o zaštiti građana od zaraznih bolesti i po svemu sudeći vakcinacija će biti obavezna mera, čije će odbijanje biti kažnjivo zakonom, a ministarstvo Darije Kisić će igrati veoma važnu ulogu u primoravanju građana da vakcinišu svoju decu.

Centri za socijalni rad već sada pozivaju roditelje čija deca ne poštuju propisane mere i u školama ne nose zaštitne maske, a njihova uloga će biti još veća čim krene obavezna vakcinacija. 

vakcini,

 Centri za socijalni rad će pozivati svakog roditelja koji odbije da vakciniše svoje dete i davaće mu rok u kome mora da obavi vakcinaciju deteta. 

- Advertisement -

 Ukoliko roditelj i pored ostavljenog roka ne bude vakcinisao dete radnici centra za socijalni rad će odvesti dete na vakcinaciju, a roditeljima će biti podneta krivična prijava. 

 Ukoliko se roditelji budu pobunili protiv mere „prisilne vakcinacije“ i budu pružali verbalni ili fizički otpor, deca će im biti oduzeta po hitnom postupku i data u hraniteljsku porodicu.  

 Iz CZSC imaju jasnu poruku, vakcinacija dece protiv covida je obavezna i o tome nema razgovora, zato bolje vakcinišite svoju decu na vreme da to ne bi radio CZSC.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Lični interesi akademika iznad interesa SRPSKOG NARODA

Jedna od najbitnijih ustanova SRPSKOGA NARODA danas je doživela jedan od najvećih poraza u svojoj istoriji. Danas, baš kada bi...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: