UZ BOŽIJU POMOĆ: Srbi protiv mera, DOGODINE U PRIZRENU!

0
218
Na videu sa otvaranja lokala sa veoma upečetljivim imenom „Dogodine u Prizrenu“ vidi se svetosavsko društvo koje uz burikanje čuvene pjesme „Ko to kaže, ko to laže Srbija je mala“, dizanje tri prsta i srbovanje krši sve propisane mjere za suzbijanje kovida.

Nikšićki svetosavski udarnici čini se, odavno su prihvatili sugestije koje je njihov teokratski mandatar Zdravko Rukoljub Krivokapić saopštio sinoć.

srb,

Grupa građana iz Nikšića poslala je portalu Aktuelno mejl sa videom  na kom se vidi, kako se navodi, da je preksinoć prilikom otvaranja lokala u Karađorđevoj ulici u Nikšiću grupa ljudi potpuno zaboravila na mjere NKT-a i sve težu epidemiološku situaciju izazvanu koronavirusom.

U mejlu, koji je upućen i Institutu za javno zdravlje, se tvrdi da je u pitanju otvaranje lokala “Dogodine u Prizrenu”, uz molbu za “adekvatnu reakciju”.

Na videu sa otvaranja lokala vidi se svetosavsko društvo koje, uz burikanje čuvene pjesme “Ko to kaže, ko to laže Srbija je mala”, dizanje tri prsta i srbovanje krši sve propisane mjere za suzbijanje kovida.

Iinformacija da je lokal otvoren objavljena sinoć i na stranici “Srbi u Crnoj Gori”

Na snimku se vidi  da je pomenuto okupljanje potencijalni  izvor zaraze jer se ne poštuje nijedna mjera za suzbijanje epidemije kovid-a.Volume 90%00:0400:0700:19

Ovim putem pozivamo nadležne da ispitaju ovaj slučaj i adekvatno reaguju u cilju suzbijanja daljeg širanje zaraze.

Ostavite komentar