VACIĆ O DELOVANJU NVO SEKTORA: Zabranio bi ih sve odreda!

Obavezno pročitajte

U intervjuu za Pravdu predsednik Srpske desnice Miša Vacić komentarisao je povećanje inteziteta delovanja prozapadnog NVO sektora u Srbiji u poslednjih nekoliko meseci.

Pro NATO snage u Srbiji, NVO i pojedini analitičari, su pojačali aktivnost poslednjih nekoliko meseci, šta je po vama razlog njihove kampanje?

- Advertisement -

Razlog je pritisak na Srbiju da se što pre opredeli u ratu između Rusije i Zapada koji se odvija u Ukrajini. Odnosno da stane na stranu Ukrajine i prestane biti neutralna, što bi nama i kao narodu i kao državi donelo nesagledive posledice.

Izgleda da Vučićev metod primirivanja pro NATO snaga kroz uhlebljivanje u institucije nije rešilo problem, stasala je nova generacija, kako bi rešili problem stranih agentira u NVO sektoru?

Jednostavno. Zabranio bi ih sve odreda!

Zašto u Srbiji nema više skupova podrške ruskoj specijalnoj operaciji?

Ima. Pogledajte samo društvene mreže. To što mediji režimski i liberalni o tome ne govore ne znači da nema. Podrška postoji. Skupovi se inače teško organizuju, čak i kad su neki ozbiljni nacionalni interesi u pitanju. Skupove u Srbiji uglavnom dobro organizuju stranci. Spontani i loše organizovani skupovi su dokaz da iza njih ne stoje stranci.

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu