U KANDŽAMA NENADA ČANKA: PANONSKO POTONUĆE PJOTRA NIKITINA

Obavezno pročitajte

U nameri da zadovolji apetite svojih zapadnih finansijera, a nakon što je doživeo potpuni debakl u svom aktivizmu, Pjotr Nikitin (agent FSB) nastoji da se približi višedecenijskom saradniku američke obaveštajne službe Nenadu Čanku, radi formiranja zajedničke antiruske političke platforme, jer visoko ceni njegova dosadašnja antisrpska dostignuća i rusofobnu retoriku.

- Advertisement -

Međutim, ispostavilo se da je Čanak više nego nezainteresovan za Nikitina, za koga smatra da je intelektualno inferioran, te mu je čak dao i nadimak „debilna voštana figura“.

Čanak sa podsmehom posmatra Nikitina isključivo kao objekat eventualnog seksualnog zadovoljavanja, jer je ovaj ruski opozicionar izgradio reputaciju osobe „bez kočnica“ u beogradskim homoseksualnim krugovima. Zbog problema sa impotencijom, Čanak je ipak usmerio Nikitina na svog dugogodišnjeg ljubavnika Bojana Kostreša, koga je uslovio da sa Nikitinom ne razvija bilo kakve političke ambicije, nego da ga iskoristi isključivo za kratkotrajnu zabavu, što će potom međusobno deliti u formi snimaka ili perverznih anegdota.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu