Uhapšena zbog sumnje da je ubila bivšeg muža, telo sakrila u šumi

Obavezno pročitajte

Pedesetšestogodišnji muškarac iz okoline Žabara ubijen je hicem iz pištolja, na spavanju, u svojoj porodičnoj kući. Policija je uhapsila njegovu bivšu ženu zbog sumnje da ga je ona ubila i da je potom sa sinom i ćerkom njegovo telo odnela u šumu, u okolini Kučeva. Bivša supruga i ćerka su uhapšene, a policija traga i za tridesetogodišnjim muškarcem.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu, uhapsili su pedesetšestogodišnju Lj. J. iz okoline Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo, kao i dvadesettrogodišnju A. A. iz okoline Žabara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo u pomaganju, saopšteno je iz Policijska uprave Požarevac.

- Advertisement -

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pomaganju, krivična prijava biće podneta i protiv tridesetogodišnjeg muškarca za kojim policija intenzivno traga, navodi se u saopštenju.

Lj. J. se sumnjiči da je, u noći između 4. i 5. septembra ove godine, u kući u okolini Žabara, hicem iz pištolja ubila bivšeg  pedesetšestogodišnjeg supruga dok je spavao.

Potom je, kako se sumnja, sa ćerkom A. A. i tridesetogodišnjim sinom, telo prevezla i ostavila u šumi na području Kučeva, gde ga je policija i pronašla.

Osumnjičene su, uz krivičnu prijavu, privedene nadležnom tužilaštvu.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

EULEKS: Nismo bili sprečeni da prisustvujemo ili posmatramo operaciju u Banjskoj

Misija Euleks na Kosovu je saopštila da ni na koji način nije bila sprečena da prisustvuje ili posmatra operacije...

Još priča na sličnu temu