Poznato kojih će još šest proizvoda biti jeftiniji u okviru akcije „Bolja cena“

Obavezno pročitajte

Lista 20 vrsta proizvoda čija je cena snižena u okviru akcije „Bolja cena“ uskoro bi trebalo da bude proširena za minimum još 10. Kako portal N1 saznaje, nova lista još nije u potpunosti precizirana, ali je izvesno da će na njoj biti jestivo ulje, margarin, keks, šljive, pašteta i sapun.

Cene 20 vrsta proizvoda snižene su do kraja godine, u više od 10 trgovinskih lanaca, odnosno u oko 2.500 prodavnica.

- Advertisement -

Akcija, koja je dogovorena na relaciji Vlada Srbije – trgovinske kompanije, biće, prema najavama, proširena tako što će se na listu dodati još 10 do 15 vrsta proizvoda.

Prema informacijama portala N1 na novoj listi će se svakako naći još neka vrsta povrća, pored krompira, koji je već na spisku.

Podsetimo, na listi 20 vrsta proizvoda čija je cena snižena od 13. septembra do kraja godine nalaze se: mleko, jogurt, beli sir u kriškama, jabuke, krompir, testenina, piletina (celo pile), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečje pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova, deterdžent za pranje veša.

Na ovo bi, prema našim informacijama, uskoro trebalo da se dodaju i: jestivo ulje, margarin, keks, šljive, pašteta, sapun, još neke vrste povrća i proizvodi o kojima bude postignut dogovor trgovaca, proizvođača i države.

U akciji „Bolja cena“ učestvuju kompanije Delez Srbije, Merkator S, DTL sa svim svojim članicama, LIDL Srbija, UniverEksport, DIS, Metro, Domaća trgovina – Aroma, AMAN, GOMEKS.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Inflacija do kraja godine 8 odsto, sada je 11,5

Govoreći na RTS-u o inflaciji, Vučić je rekao da ćemo završiti godinu na 8 posto, sada je 11,5 odsto,...

Još priča na sličnu temu