18.6 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

„Đilas poziva na ubistvo Vučića i silovanje njegove ćerke“ (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Poslanici SNS su i danas ponavljali da je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas “lopov, izdajnik i kriminalac”, a kako je rekao Srbislav Filipović i “inspirator napada na porodicu Aleksandra Vučića, pozivanja na silovanje njegove ćerke i na iživljavanje nad Vučićevim sinovima”.

  • Govorio sam na prethodnoj sednici da je Dragan Đilas inspirator svih tih nedela, svih tih monstruoznih poziva na likvidaciju predsednika Srbije i njegove porodice, na silovanje njegove ćerke, na iživljavanje nad sinovima, izmišljanja, fabrikovanja laži. Ne možete da zamislite dokle bolesna mašta Dragana Đilasa može da dospe i dokle taj bolesni um može da dosegne – ovako je glasila izjava u Skupštini Srbislava Filipovića, poslanika Srpske napredne stranke, koji je tako mržnju prema lideru SSP podigao na još viši nivo.

List „Danas“ je Filipović nazvao Đilasovim pamfletom i ponavljao o milionima evra koje je „oteo od građana“. Treba podsetiti da je Filipović ogorčen jer je otkriveno kako je reketirao staricu Darinku Tatalović.

- Advertisement -

Ovim se nastavila orkestrirana kampanja Aleksandra Vučića na najveću opasnost po njegovu apsolutnu vladavinu, lidera SSP, Dragana Đilasa. Papagajski ponavljajući otrcane fraze, stereotipe i laži o Đilasu, Vučić i njegovi sledbenici se nadaju da će po gebelsovskom principu sto puta izgovorena laž postati istina.

Đilas, Đilas, Đilas… Đilas ovo, Đilas ono, horski recituju naprednjački poslanici nametnute im pesmice, da to uveliko prevazilazi sve granice dobrog ukusa, u najmanju ruku.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti