15.3 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

RAZVALJIVANJE MAFIJE: Stanivuković vratio 50 službenih automobila!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Draško Stanivuković, novi gradonačelnik Banjaluke, danas je uputio zahtev da se svi službeni automobili dovezu u prostorije gradonačelnika.

Na taj način je, kako je istakao, želeo da pošalje poruku da se njegovim dolaskom na funkciju staje na kraj rasipništvu.

– Svi ključevi od preko 50 službenih automobila vraćeni su u 16 sati, na moj zahtev, u prostorije gradonačelnika. Niko drugi nema pravo da koristi službene automobile u privatne svrhe kao što je to bio slučaj pre.

- Advertisement -

Preko 70 odsto službenih automobila godinama nije bilo na parkingu ispred Gradske uprave, nakon radnog vremena. Donećemo odluku da svi službeni automobili moraju biti označeni i ona je spremna, a novi pravilnik o korišćenju ovih vozila je spreman. Među tim ključevima su automobili u vrednosti preko 100.000 konvertibilnih maraka, koje ćemo prodavati, jer su prioritetnije stvari za građane Banjaluke. Moramo stati na kraj rasipnom ponašanju, a ovo je tek prvi korak u tom umu, večeras donosimo niz odluka – napisao je Draško Stanivuković na Fejsbuku.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti