TUŽNA VEST: Novak u teškom psihičkom stanju!

Obavezno pročitajte

Novakov trener se oglasio

Novak Đoković je „vrlo tužan, povukao se u sebe i dosta pati“ posle diskvalifikacije sa US Opena, tvrdi njegov nekadašnji trener Radek Stepanek.

- Advertisement -

Čeh je sarađivao godinu dana s Novakom pre izvesnog vremena, a sada je stao u njegovu odbranu posle izbacivanja sa US Opena nakon što je Đoković nehotično pogodio lopticom linijskog sudiju.

– Znam da je vrlo tužan u sebi i da je potresen. Pati jer to učinio bez namere i ta činjenica samo pojačava taj bol – rekao je Stepanek za Si-En-En.

– Teško mu je jer znamo koliko je gladan za trofejima i ima želju da postane čovek sa najviše osvojenih Grend slemova. Uveren sam da je znao – da smo svi znali – da mu je ovaj u Njujorku bio na dohvat ruke. Sve te okolnosti čine ga još tužnijim, jer i on sam zna da je to što je uradio bilo pogrešno – dodao je Čeh.

Novak

Nekadašnji teniser je podsetio na Đokovićevu situaciju koja ga je, očigleno. opteretila.

Očigledno je veliki pritisak na Novaku i vremenom su ga kritike nadvladale. Teško mu je. Trudi se da bude što bolji. Do kraja karijere možda bude najveći teniser svih vremena. Ali svi smo ljudska bića. I imamo prao na grešku – zaključio je Radek Stepanek.

Podsetimo, Đoković je kažnjen sa 10.000 dolara zbog incidenta i činjenice da se nije pojavio na konferenciji, a izgubiće i ostatak zarade za plasman do 4. kola US opena.

Sourcetelegraf

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu