ABAZOVIĆU ZAPRETILI: Skloni se od četnika ili ćeš biti prvi…

Obavezno pročitajte

Abazoviću zaprećeno

Nosilac liste Crno na bijelo, Dritan Abazović poslednjih dana našao se meti kritika i prijetnji nakon što je zajedno sa liderima koalicije za „Budućnost Crne Gore“ i „Mir je naša nacija“ porazio Demokratsku partiju socijalista na parlamentarnim izborima 30. avgusta.

- Advertisement -


Tako je izvjesni Ruzdija Šabović u komentarima na društvenoj mreži Fejsbuk izrazio „zabrinutost“ za život Dritana ukoliko nastavi saradnju sa „četnicima“.


„Abazoviću, ako nastaviš družbu sa ovim Četnicima bićeš prvi zaklan (ne daj Bože) ali to te čeka. I mnogi muslimani i Albanci muslimanske vjeroisovijesti (šta se desilo u Kaluđerskom lazu kod Rožaja) ako odeš sa njima čeka te Ulcinj, Rožaje, Plav, Gusinje. Pljevlja su počela. Ti ćeš biti pozvan da si napravio Srebrenicu, Prijedor, Višegrad, Foču i Markale. Dozovi se pameti, okreni se Crnoj Gori“, napisao je Šabović.

Facebook
Podsjetimo, prošle nedelje je i saradnik u nastavi na Fakultetu političkih nauka Nemanja Batrićević pozvao Dritana da „ne preda Crnu Goru u ruke četničkih vojvoda“.

“Potonja vi je ura Dritane, Žarko i Luka Rakčeviću i Filipe Adžiću. Ako predate Crnu Goru četnicima bićete upamćeni kao izdajnici”, kazao je on.

Ostavite komentar

Najnovije objave

NAPETO NA KOSMETU: Najavljeno povlačenje specijalnih jedinica do 15h, građani se okupili i čekaju

Predstavnik Privremenog organa opštine Zvečan Dragan Nedeljković izjavio je da još nisu pušteni Srbi koji su juče privedeni u...

Još priča na sličnu temu