„Tužilaštvo i policija hitno da ispitaju Đukanovića“

Obavezno pročitajte

Član Predsedništva Pokreta Evropa sad Andrej Milović pozvao je tužilaštvo i policiju da „po hitnom postupku ispitaju“ bivšeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Vijesti su ove subote objavile deo Skaj prepiske u kojoj se uhapšeni bezbednjak Petar Lazović hvalio šefu kavačkog kriminalnog klana oduzimanjem cigareta, ali i kako se, lažno se potpisujući kao njegov brat od strica, dopisivao o švercu cigareta, pominjući tadašnjeg predsednika države Mila Đukanovića i njegovog savetnika Milana Roćena.

- Advertisement -

– Kao i u slučaju Skaj prepiski vezanih za Vesnu Medenicu, očekujem da institucije sistema, pre svih tužilaštvo i policija, po hitnom postupku ispitaju Mila Đukanovića i povezana lica u vezi navoda sa Skaj. Skaj prepiske porodice Lazović sa trećim licima, predstavljaju ključan dokaz u demontaži kriminalne hobotnice na čijem čelu se više decenija nalazio Milo Đukanović, koga pripadnici svih klanova nazivaju „šef“ i da je potrebno da „šef“ odobri ko može da švercuje, a ko ne, u suprotnom roba „pada“ – naveo je Milović na Tviteru.

Andrej Milović FOTO: Printscreen/YouTubeAndrej Milović FOTO: Printscreen/YouTube

Navodi i da je prepiskama koje su „Vijesti“ objavile „nacrtana i šema i uloga i ostalih u švercu“.

– Pre svih Veselina Veljovića i drugih bivših funkcionera. Izborom nove vlade, SDT i SPO će dobiti stvarnu, a ne verbalnu, finansijsku i tehničku podršku da krenu u snažnu borbu protiv OKG – naveo je Milović na Tviteru.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu