BAJATOVIĆ: SPS će na sledećim izborima proći još bolje jer nikad nije izdala državne interese

Obavezno pročitajte

Predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) u Vojvodini Dušan Bajatović izjavio je danas da će ta partija na sledećim izborima ostvariti još bolji rezultat nego na prošlim jer je „državotvorna“ i ima dobro organizovanu mrežu.

SPS je saopštila da je Bajatović danas razgovarao sa aktivistima iz cele Vojvodine, a povod je bila priprema za predstojeće izbore, „bez obzira na kojem nivou i kada će biti“.

- Advertisement -

„Možda se to nekome ne sviđa, ali na sledećim izborima bićemo još bolji. Socijalističla partija Srbije je od formiranja državotvorna partija i nikada nije izdala državne i nacionalne interese. Mi smo korektan politički partner“, rekao je on.

„Najvažnija su tri stuba našeg političkog delovanja: Socijalistička partija Srbije s punim identitetom, Kosovo i Metohija u sastavu Srbije, bez bilo kakvog formalnog ili neformalnog priznavanja takozvane države Kosovo i poštovanje Dejtonskog sporazuma“, rekao je Bajatović.

Uz podsećanje da su redovni pokrajinski i lokalni izbori sledeće godine, on je pozvao partijske aktiviste da posete i bivše članove SPS-a.

„Pobeđuje onaj ko ima najbolju organizaciju. Кakva nam bude vojska, takav će nam biti rezultat“, rekao je aktivistima predsednik PO SPS Dušan Bajatović.

SourceDanas

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu