SUKOB U VLASTI! SNS traži da Dačić ide u opoziciju!

Obavezno pročitajte

Bratislav Jugović, novi poslanik SNS: „Ako bi bio SPS bio u opoziciji, imali bismo uravnoteženu političku scenu. Vreme je i da se Dačić povuče. On je na čelu stranke gotovo dve decenije. To nije normalno“.

Odgovarajući na pitanje da li može da se pretpostavi za koju će vladu i kog premijera glasati u Skupštini, Jugović kaže da će biti „premijer biti žena“.

– U ovoj konstelaciji snaga u parlamentu, Branko Ružić mogao bi biti lider pristojne opozicije i političar koji bi se nametnuo kao alternativna vlasti. S druge strane, građani su u dobroj meri ukazali poverenje Aleksandru Šapiću. Njegov rezultat je veoma dobar, s obzirom na to da je prvi put učestvovao u parlamentarnim izborima. To znači da su nam građani poručili da i Šapićevi poslanici trebaju da budu deo skupštinske većine koja preuzima odgovornost za sprovođenje politike Aleksandra Vučića – rekao je Jugović za portal Karakter.

- Advertisement -

NASTAVLJA SE DUEL SNS i SPS: Novi front zbog lokalne vlasti

Sourcedirektno

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kina i Rusija brane međunarodni poredak

Kineski lider je poručio da će njegova poseta biti „putovanje prijateljstva, saradnje i mira”, dok je ruski predsednik rekao...

Još priča na sličnu temu