14.8 C
Belgrade
ponedeljak, 20 septembra, 2021

STRAVA I UŽAS: Migrant zverski ubio predsednika udruženja ZA POMOĆ MIGRANTIMA

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Desilo se užasno ubistvo u francuskom mestu Bretteville-en-Saire u blizini Cherbourg na severu Francuske. Ubijen je,na svirep način, Jean Dussine, predsednik udruženja za pomoć migrantima. Njega je ubio avganistanski migrаnt tako što ga je udarao metalnom šipkom u glavu, sve dok žrtva nije preminula.

Stradao je čovek koji je poslednjih godina dao veliku energiju u pomoći migrаntima i azilantima u Francuskoj. Sam način ubistva, trenutak koji je izabrao ubica i ono šta je do tada žrtva za ubicu učinila ostavlja grozan utisak kod svakog normalnog čoveka.

MIGRANTI OSTAJU U SRBIJI! Dobijaće kuće, materijal za renoviranje, a ni to nije kraj

- Advertisement -

Ubistvo se desilo u toku ovog jutra. Jean Dussine je spavao kada je avganistanski migrаnt od dvadeset godina uzeo metalnu šipku i počeo da udara šezdesettrogodišnjeg penzionera u glavu. Udarci su bili smrtonosni i prva pomoć po dolasku nije uspela da ga reanimira.

STRAVA I UŽAS: Migrant zverski ubio predsednika udruženja ZA POMOĆ MIGRANTIMA 1

Republički tužilac Yves Le Clair je potvrdio informaciju da je priveden avganistanski migrant zbog osnovane sumnje da je izvršio ubistvo. Policija je na mestu ubistva i prikuplja sve podatke i dokaze.

Jean Dussine je bio predsednik udruženja pomoći migrantima u mestu Cherbourg-en-Cotentin od 2016.godine. Pre toga je bio direktor jedne škole pre odlaska u penziju. Ono što je šokantno je činjenica da je migrant ubio čoveka koji mu je pomogo ali i koji ga je primio da stanuje u njegovoj kući. Policiju su pozvali ostali migranti koji su do danas takođe stanovali u kući ubijenog penzionera.

- Advertisement -

U policiji je rečeno da će istraga pokazati koji je stvarni motiv ovog surovog ubistva.

Jean Dussine je bio jedan od najvećih boraca za prava migranata i azilanata u Francuskoj i udruženje koje je predvodio je planiralo da tuži državu Francusku sudu koja, po navodima udruženja, ne poštuje direktive Evropske komisije u vezi sa migrantima i tražiocima azila.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti