MIGRANTI OSTAJU U SRBIJI! Dobijaće kuće, materijal za renoviranje, a ni to nije kraj

Obavezno pročitajte

Kragujevačko gradsko veće dalo je svoju saglasnost za potpisivanje dva Memoranduma o razumevanju sa Danskim savetom za izbeglice.

Ovaj projekat za cilj ima podršku stambenim rešenjima migranata u Srbiji kao poboljšanje uslova povratnicima iz procesa readmisije u Srbiji, davanjem stanova i pomoći za dizanje ekonomskog standarda života migranata.

MAJKE KOJE RAĐAJU SRBE SE OTPUŠTAJU NAKON PORODILJSKOG da bi se zaposlili MIGRANTI! Pročitajte Jovanino PISMO


Projektom je predviđeno davanje šest seoskih domaćinstava migrantima, uz obezbeđenje građevinskog materijala za renoviranje ili nameštaja, izgradnja četiri montažna objekta, uz obezbeđenje osnovnog nameštaja i bele tehnike, dodela paketa građevinskog materijala za 11 individualnih kuća i dodela sedam ekonomskih paketa obuke za poslovno planiranje i stručno usavršavanje.

Zajednička komisija će vršiti izbor korisnika. Rok za realizaciju je 28. februar 2020. godine. Odabrani korisnici ostvariće pravo na nepokretnost i moći će da se upišu kao vlasnici u katastru nepokretnosti.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu