STRAVA I UŽAS: Migrant zverski ubio predsednika udruženja ZA POMOĆ MIGRANTIMA

Obavezno pročitajte

Desilo se užasno ubistvo u francuskom mestu Bretteville-en-Saire u blizini Cherbourg na severu Francuske. Ubijen je,na svirep način, Jean Dussine, predsednik udruženja za pomoć migrantima. Njega je ubio avganistanski migrаnt tako što ga je udarao metalnom šipkom u glavu, sve dok žrtva nije preminula.

Stradao je čovek koji je poslednjih godina dao veliku energiju u pomoći migrаntima i azilantima u Francuskoj. Sam način ubistva, trenutak koji je izabrao ubica i ono šta je do tada žrtva za ubicu učinila ostavlja grozan utisak kod svakog normalnog čoveka. 

MIGRANTI OSTAJU U SRBIJI! Dobijaće kuće, materijal za renoviranje, a ni to nije kraj

- Advertisement -

Ubistvo se desilo u toku ovog jutra. Jean Dussine je spavao kada je avganistanski migrаnt od dvadeset godina uzeo metalnu šipku i počeo da udara šezdesettrogodišnjeg penzionera u glavu. Udarci su bili smrtonosni i prva pomoć po dolasku nije uspela da ga reanimira.

Republički tužilac Yves Le Clair je potvrdio informaciju da je priveden avganistanski migrant zbog osnovane sumnje da je izvršio ubistvo. Policija je na mestu ubistva i prikuplja sve podatke i dokaze.

Jean Dussine je bio predsednik udruženja pomoći migrantima u mestu Cherbourg-en-Cotentin od 2016.godine. Pre toga je bio direktor jedne škole pre odlaska u penziju. Ono što je šokantno je činjenica da je migrant ubio čoveka koji mu je pomogo ali i koji ga je primio da stanuje u njegovoj kući. Policiju su pozvali ostali migranti koji su do danas takođe stanovali u kući ubijenog penzionera.

U policiji je rečeno da će istraga pokazati koji je stvarni motiv ovog surovog ubistva.

Jean Dussine je bio jedan od najvećih boraca za prava migranata i azilanata u Francuskoj i udruženje koje je predvodio je planiralo da tuži državu Francusku sudu koja, po navodima udruženja, ne poštuje direktive Evropske komisije u vezi sa migrantima i tražiocima azila.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu