4.6 C
Belgrade
četvrtak, 22 oktobra, 2020

STRAVA I UŽAS: Migrant zverski ubio predsednika udruženja ZA POMOĆ MIGRANTIMA

NAJČITANIJE

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih...

EKSKLUZIVA: Ovo je novi sastav Vlade Republike Srbije

Iz dobro obaveštenih izvora iz Nemanjine ulice, ovako će izgledati novi sastav Vlade Srbije:Ana Brnabić, premijer i...

Desilo se užasno ubistvo u francuskom mestu Bretteville-en-Saire u blizini Cherbourg na severu Francuske. Ubijen je,na svirep način, Jean Dussine, predsednik udruženja za pomoć migrantima. Njega je ubio avganistanski migrаnt tako što ga je udarao metalnom šipkom u glavu, sve dok žrtva nije preminula.

Stradao je čovek koji je poslednjih godina dao veliku energiju u pomoći migrаntima i azilantima u Francuskoj. Sam način ubistva, trenutak koji je izabrao ubica i ono šta je do tada žrtva za ubicu učinila ostavlja grozan utisak kod svakog normalnog čoveka.

MIGRANTI OSTAJU U SRBIJI! Dobijaće kuće, materijal za renoviranje, a ni to nije kraj

- Advertisement -

Ubistvo se desilo u toku ovog jutra. Jean Dussine je spavao kada je avganistanski migrаnt od dvadeset godina uzeo metalnu šipku i počeo da udara šezdesettrogodišnjeg penzionera u glavu. Udarci su bili smrtonosni i prva pomoć po dolasku nije uspela da ga reanimira.

STRAVA I UŽAS: Migrant zverski ubio predsednika udruženja ZA POMOĆ MIGRANTIMA 1

Republički tužilac Yves Le Clair je potvrdio informaciju da je priveden avganistanski migrant zbog osnovane sumnje da je izvršio ubistvo. Policija je na mestu ubistva i prikuplja sve podatke i dokaze.

Jean Dussine je bio predsednik udruženja pomoći migrantima u mestu Cherbourg-en-Cotentin od 2016.godine. Pre toga je bio direktor jedne škole pre odlaska u penziju. Ono što je šokantno je činjenica da je migrant ubio čoveka koji mu je pomogo ali i koji ga je primio da stanuje u njegovoj kući. Policiju su pozvali ostali migranti koji su do danas takođe stanovali u kući ubijenog penzionera.

- Advertisement -

U policiji je rečeno da će istraga pokazati koji je stvarni motiv ovog surovog ubistva.

Jean Dussine je bio jedan od najvećih boraca za prava migranata i azilanata u Francuskoj i udruženje koje je predvodio je planiralo da tuži državu Francusku sudu koja, po navodima udruženja, ne poštuje direktive Evropske komisije u vezi sa migrantima i tražiocima azila.

- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti

KONOVO LUDILO: Zabraniti kretanja, da se ide samo do prodavnice!

Treba razmišljati o zabrani kretanja u nekom obliku, da se nešto skrati, da se ide samo do prodavnice, rekao je epidemiolog...

NADALOV PLAN KAKO DA SVRGNE NOVAKA SA TRONA: Evo šta Španac mora da uradi da bi bio broj 1!

Rafael Nadal i Novak Đoković učestvovaće na po još dva turnira u 2020. godini, a rezultati će odrediti koji od njih...

VELEIZDAJA: Vučić odbio da oda poštu poginulima u 2. SVETSKOM RATU!

"Aleksandar Vučić je odbio da oda poštu poginulima u oslobađanju Beograda 1944. Umesto toga je na dan oslobođenja Beograda položio venac...

NARODNE STRAŽE POBEDILE : Vojska Crne Gore odustala od vežbi na Sinjajevini!

Načelnik štaba Generalštaba Vojske Crne Gore, pukovnik Aleksandar Pantović, saopštio je da je izviđački tim konstatovao da se nijesu stekli uslovi...

TIODOROVIĆ UKRAO NOVU GODINU: Od kuće SLAVIMO!

Podsetimo, prva je doček Nove godine otkazala Budva u kojoj su tradicionalno nastupale najveće zvezde sa prostora cele eks Jugoslavije.