25.8 C
Belgrade
subota, 12 juna, 2021

STEFANOVIĆ OSNIVA REFORMISTE: Raspad SNS zvanično počinje!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Zato što je pametan

Zato što je pametan, znao je da kaže bolesni šizofrenik i diktator Aleksandar Vučić kada se histerično breca pred novinarkama kao da je upišana tinejdžerka iz srednje škole a ne predsednik države. Sa svojim šizofrenim ispadima brukao je i nas, Srbe i sve građane Srbije ali i svoje roditelje, očuha Anđelka, majku Angelinu i Oca Fahrija.

Nije samo brukao, nego je i pljačkao. Poznato je od ranije da je Anđelko za njega govorio kako je nezasit i da ne može da ga obuzda jer još kao dete vuče frustracije sa košarkaških terena jer je bio najlošiji u ekipi, a posle toga i frustracije jer pravi navijači nikada nisu hteli da ga prihvate na tribini kao ravnog sebi.

- Advertisement -

Tada je mladi Aleksandar zamrzeo Srbe i rekao sebi u ogledalu da će se osvetiti svima, počevši od običnog radnika do roditelja kojima će smanjiti penzija, i uspeo je u tome. Ali postojala je jedna karika na koju nije računao. Može svaka slina da se otrese, ali Slina sa velikim S malo teže.

S kao Slina, S kao Stefanović

Nebojša doktor Stefanović ipak planira da ostane u politici, uprkos tome što je doktor, jel. I ako su mnogi očekivali da je red da se on kao doktor počne baviti naučnim radom i da drži predavanja širom zemlje i širi pamet srpskoj omladini on odlučuje da bude u politici. Šamar, figurativni šamar koji je dobio od velikog diktatora i maga lažovizije i propagande laži Aleksandra Vučića ga je toliko zaboleo da je spremio osvetu. To je radikalima u krvi. Svako naplati duplo ponižavanje, nošenje gajbi, šamaranje i gađanje jajima. Ništa novo, Nebojša iz Beograda je samo krenuo putem svog učitelja Aleksandra kada je izdao svog kuma Vojislava Šešelja, a posle uništio i bajčetinskog rakokopača Tomislava Nikolića.

,,Ja sam sve u politici naučio od Aleksandra Vučića”, rekao je Nebojša Stefanović. Naivni su mislili da je to znak da mu se povinovao, a oni mudriji su ipak shvatili da se između redova krije to da je od njega naučio i izdaju za strane pare.

STEFANOVIĆ OSNIVA REFORMISTE: Raspad SNS zvanično počinje! 1
- Advertisement -

Ništa novo, veleizdaja je u Srbiji svakodnevna od strane vlasti prethodnih 30 godina najmanje, bar što se tiče rasprodaje državnih i društvenih preduzeća. Moralna rasprodaja traje duže, ali ne ide moral na prazan želudac. A Nebojša je navikao da nema prazan želudac i ne želi da se vraća petnaest godina u nazad kada je botovao za picoustog šizofrenika u Utisku Nedelje. Neće, toga mu je dosta. Napraviće stranku Reformista.

Nebojšini reformisti iz Beograda

Kako Slavija Info nezvanično saznaje, a podsetićemo vas da smo među prvima saznali o raskolu SNS, i svađi između Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vučića kada su nas mejnstrim mediji etiketirali kao teoretičare zavere. Ovaj put, isti ti bliski izvori najavljuju povlačenje Nebojše Stefanovića jedno vreme, ali neće sebi napisati prećutni život kao Tomislav Nikolić, nego će se obresti u politici kao Reformista, kao pobunjenik naprednjaka i sa sobom će povući još nezadovoljnih ministra, ali ne u želji da bi pobedili ili dobili vast, nego kako bi ispregovarali.

Konstruktivna opozicija,  iliti ne spominji grehe iz mladosti Stefanovićeve

U javnosti su spekulacije oko osnivanja Refomirsta. Jedni tvrde da je i to delo najboljeg sprskog pravnika, predsednika i šahiste Aleksandra Vučića kako bi fingirao svoju opoziciju a Nebojšu postavio kao prognanika i vođu iste, drugi pak misle da je po sredi nešto drugo. Nebojša oseti da je kraj blizu i da se valja izvaditi iz svega toga. Kada dođe sudnji dan za naprednjake i kada krik srpskog naroda se začuje širom ove zemlje Srbija će za članove SNS postati tesna, i oni to znaju.

Zna to i Nebojša Stefanović, zato pokušava da kupi pokajnicu kako bi, ako ništa drugo postao bar svedok saradnik kada se okonča velika propaganda laži Aleksandra Vučića i kada Srbija ostane na izdahu snage posle svrgavanj diktatora. Tu će se pojaviti Nebojša, i njegovi reformisti. Sa snimcima i sa stvarima koje bi opozicija volela da ima, ali ih nema. Zato što nisu Nebojša iz Beograda.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti