POLICAJAC NAPISAO OTVORENO PISMO VUČIĆU: Stao u odbranu naroda, sve mu sasuo u lice!

Obavezno pročitajte

Otvoreno pismo srpskog policajca prenosimo u celosti, radi eventualnog medijskog razvlačenja, radi svoje porodice, zamolio je da mu se puno ime i prezime ne objavi.

Dragi predsedniče Aleksandre Vučiću,

U službi sam preko 20 godina. Nikada nisam izašao da bijem narod, zato što je to moj narod, srpski narod. Ni kada je to tražio Milošević, ni Tadićeva klika, ali ni ti kada si prošle godine uveo policijski čas i besprizorno mlatio nezadovoljne građane koji nisu hteli da ustuknu pred tvojom diktaturom.

Vi ste mudar čovek, pametan. Menjali ste ideologiju kao da su u pitanju čarape. Prvo ste bili velikosrpski nacionalista, ljudi su ginuli za vas. Kada ste postali evrofanatik, onda ste počeli da zapošljavate te što su preživeli vaš poziv u smrt. Uvek vam je trebao slepi puk koji će vas pratiti bez obzira na posledice.

- Advertisement -

Priče o ekonomiji, o tome da u ovoj zemlji ima više prava Gej osoba nego običan Srbin, pravoslavac neću ni da spominjem. Neću ni da spominjem to kako našu zemlju Evropske zemlje proglašavaju fašističkom a u našoj zemlji je premijerka Hrvatica i lezbejka. Voleo bih da vidim kada će u Hrvatskoj premijerka biti Srpkinja i lezbejka.

vucic,

Ono što me muči i što želim da vam kažem je da ste preterali. Sada vaša lice i naličje najbolje vide one moje kolege koje su izašle da biju svoj narod, građane ove zemlje onoga dana kada ste proglasili novi policijski čas na teritoriji Beograda.

Nisam želeo da idem da tučem svoj narod zbog tebe Vučiću, zato što si ti prolazan, kao dašak vetra. Danas si tu, a sutra te nema. A srpski narod ostaje večan.

Nisam mnogo rečit, nisam mnogo knjiga pročitao ali dovoljno sam pošten da ti kažem NE. Ne želim da budem tvoj pokusni kunić oko vakcinacije, ne želim da budem deo tvoje agende i tvog plana uzimanja miliona za sebe i svoju partiju. Ja služim narodu. Srbiji. Srbima. Svim onima koji vole ovu zemlju. Tebi i takvima kao ti ne. Vi niste Srbija. Nećemo vam moje kolege i ja dozvoliti da pomislite da ste Srbija. Vučiću, Srbija su građani koji su od šest ujutro budni i rade najgore poslove po deset sati u pelenama. Srbija je normalna porodica, gde se zna ko je otac, a ko majka, a ne roditelj jedan i roditelj dva. Aleksandre Vučiću, Srbija je zemlja koja ima slobodu izbora.

Živeo je ovaj narod pre Vučića, živeće i posle Vučića i njegovih vakcina.

2 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu