Šta je poručio deda devojčice ubijene u „Ribnikaru“ u Utisku (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Slobodan Radičević, deda devojčice Ane B, koja je ubijena u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru 3. maja, javio se u emisiju „Utisak nedelje“ i izjavio da se premijerka Ana Brnabić „izigravala sa bolom porodica ubijenih“.

Radičević je glasao za predlog u „Utisku“ o premijerki Ani Brnabić koja se, nakon što je održan protest protiv nasilja, slikala sa Aleksandrom Vučićem i Sinišom Malim i multiplikovala njihova tri lika u devet.

- Advertisement -

„Za troje kerbera koji su se slikali i pretvorili sliku u njih devet. Malo im je bilo troje nego devet kerbera, izigravali su se sa našim bolom“, izjavio je Radičević.

Pogledajte video:

Podsetimo, premijerka Srbije Ana Brnabić je na svom Tviter nalogu objavila montiranu verziju fotografije koju je ranije tokom tog dana, nakon protesta „Srbija protiv nasilja“, objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na kojoj je pored njih dvoje i ministar finansija Siniša Mali, uz komentar: “Mnogo nas je više nego prošli put. Još malo pa ćemo na Gazelu!“.

A predsednik Srbije je u nedelju, na pitanje da li je Brnabić uvredila porodice žrtava, rekao da nije.

„Objavila je fotografiju kao metaforu…opozicione stranke, opozicioni lideri, ona je njima to pokazala, jasno je da se njima obraća, svima je to bilo jasno, ali vidite, poštovani građani, nije problem što je neko lopov, što je ukrao, problem je u onome ko je ukazao na lopova, kad je lopov razobličen, onda je najgore za onog ko ga je razobličio“, kazao je Vučić.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšen srpski ratni veteran na Jarinju, po ulasku na KiM mu se gubi svaki trag!

Sinoć nešto posle jedanaest časova na administrativnom prelazu Jarinje, pripadnici šiptarske policije uhapsili su srpskog borca, koji je vozilom...

Još priča na sličnu temu