Vučić počinje kampanju u Banatu i sprema jedan kontramiting pre beogradskog 26. maja

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održaće pre velikog skupa u Beogradu, još jedan, i to u Pančevu. Kako saznaje Nova.rs, on će u 19. maja obići veći deo južnobanatskih opština, a velika završnica je večernji skup u Pančevu.

Nakon ovog skupa, građane čeka “najveći skup ikada u Srbiji” i to 26. maja.

- Advertisement -

Kako je predsednik ranije najavio, ovaj skup biće ispred Skupštine Srbije ili na Trgu Republike u Beogradu.

Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Najava „demokratskog skupa“ kako ga je predsednik nazavao dolazi u trenutku kada se više desetina hiljada ljudi okupilo na protestu „Srbija protiv nasilja“, koji je održan u Beogradu, ali i u drugim gradovima naše zemlje.

Vest o Vučićevom skupu udarna na RTS-u 

Aleksandar Vučić je u direktom uključenju iz Predsedništva za Novosti rekao da će organizovati najveći skup ikada, i to kao odgovor na mirnu šetnju koja je organizovana u ponedeljak u Beogradu, a povodom tragedija koje su se desile u OŠ “Vladislav Ribnikar” i u selima u blizini Mladenovca.

Istog trenutka RTS je pustio kajron sa ovom vešću.

Dačić pozvao sve Srbe na ovaj skup

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić pozvao je „sve Srbe, ma gde žive“ da 26. maja dođu na skup u Beograd, koii je prethodno najavio najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je za Kurir osudio pokušaj dela opozicije da, kako je kazao, „veliku tugu celog naroda zloubotrebi u političke svrhe“, preneo je taj list na svom sajtu.

„Važno je u teškim trenucima pokazati odgovornost, za razliku od opozicije koja sramotno zloupotrebljava veliku tragediju i tugu za svoje političke ciljeve“, kazao je Dačič, čiji SPS je koalicioni partner Vučićeve Srpske napredne stranke.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu