25.5 C
Belgrade
četvrtak, 26 maja, 2022

SRBIJA:Otkazano vakcinisanje, nema vakcina!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vakcinisanje svih lekara zaposlenih u Institutu za mentalno zdravlje u Palmotićevoj i lekara zaposlenih u DZ Čukarica je otkazano, a zaposleni su obavešteni jutros da nema vakcina, saznaje Direktno.rs.FOTO: ShutterstockFOTO: Vakcinisanje

Kako saznajemo, vakcinacija svog medicinskog osoblja kojem je prvobitno bilo zakazano u nedelju 17. januara je otkazana. Objašnjenje koje je medicinarima dato jeste da nema vakcina.

Danas je inače počela vakcinacija u domovima zdravlja u Beogradu građana starijih od 75 godina koji su se prijavili preko E-uprave. Vakcinacija će se obaviti u domovima zdravlja: Vračar, Voždovac, Zemun, Zvezdara, Savski venac, Stari grad, Palilila, Novi Beograd, Čukarica i Rakovica.Više od 100.000 građana se prijavilo za vakcinuBrnabić: Prvo se vakcinišu stariji od 75 godina

- Advertisement -

Zašto za medicinsko osoblje, koje je najizloženije riziku oboljevanja od koronavirusa nema vakcina, nije poznato. 

I dok se državni vrh hvali količinom nabavljenih vakcina i govori kako su lekari jedna od najprioritetnijih kategorija, dovoljno doza za one kojima je vakcina najpotrebnija, očigledno nema.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Pa srbi dragi!Dali ste slepi kod ociju?Dali vidite na koga ovaj monstrum globalista lici?Zar ste zaboravili svinjski grip koji je ova svinja predvodila sa vakcinama?Osvestite se ljudi.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: