ĐUKA PRETI SRBIMA: Ako nećete da radite u fabrici za 30, hoće migranti za 25 hiljada!

Obavezno pročitajte

Vladimir Đukanović Đuka, perjanica Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, dao je skandaloznu izjavu, koja kao da ima za cilj da otera iz zemlje sve normalne i poštene ljude.

U svojoj botovskoj emisiji, narodni poslanik je na kritiku gledaoca da mu je ponižavajuće da radi u fabrici za 30.000 dinara, bahato i bezobrazno odgovorio:


– Ako vam se to ne sviđa, onda će da dođu Arapi (migranti) i da rade za 25.000 dinara!

- Advertisement -

Dakle, Đukanović je otkrio plan Aleksandra Vučića da od ovog naroda napravi stoku, koja će pristati da radi za ponižavajuću crkavicu u fabrikama. U fabrikama koje ne zadovoljavaju ni elementarne ekološke uslove u EU, pa čak i u Kini, pa mogu samo u Srbiji da se otvore.

Ako ne pristanemo da budemo robovi, zameniće nas s migrantima, koje po svemu sudeći, tek planira da uvozi, ali i vraća iz zemalja Evropske unije. U ovu strategiju se uklapa i novi skandalozni zakon za oporezivanje frilensera, po kojem Vučić očekuje da neko ko je prethodnih pet godina preko interneta držao časove matematike i zarađivao recimo 300 evra mesečno, sada retroaktivno plati petogodišnji porez sa kamatama 14.500 evra!!!

Koliko još poniženja u pljačke ovaj narod može da trpi?

2 COMMENTS

  1. Plakaćete vi za radnicima Srbije. Izbeglice uglavnom hoće u Evropu. Nisu oni zainteresovani da rade za 25000. Oni hoće više. A nisu u svojim zemljama naučili da rade. Drugo, kad gazda počne da se iživljava lako će nožem da mu presude. To su necivilizovani ljudi koji nas smatraju nevernicima. Srbi će da pobegnu u Evropu i plakaćete vi za njima. Niko ne radi kao Srbin ali kad je dobro plaćen. Što više pritiskate ovaj narod pre će da odete.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšen novinar – hteo da objavi dokumenta dobijena od Cvijana

Novinar Domagoj Margetić uhapšen je noćas na graničnom prelazu Batrovci, objavljeno je na Tviteru. Pored informacije da je Margetić priveden,...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: