3.7 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

ĐUKA PRETI SRBIMA: Ako nećete da radite u fabrici za 30, hoće migranti za 25 hiljada!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vladimir Đukanović Đuka, perjanica Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, dao je skandaloznu izjavu, koja kao da ima za cilj da otera iz zemlje sve normalne i poštene ljude.

U svojoj botovskoj emisiji, narodni poslanik je na kritiku gledaoca da mu je ponižavajuće da radi u fabrici za 30.000 dinara, bahato i bezobrazno odgovorio:


– Ako vam se to ne sviđa, onda će da dođu Arapi (migranti) i da rade za 25.000 dinara!

- Advertisement -

Dakle, Đukanović je otkrio plan Aleksandra Vučića da od ovog naroda napravi stoku, koja će pristati da radi za ponižavajuću crkavicu u fabrikama. U fabrikama koje ne zadovoljavaju ni elementarne ekološke uslove u EU, pa čak i u Kini, pa mogu samo u Srbiji da se otvore.

Ako ne pristanemo da budemo robovi, zameniće nas s migrantima, koje po svemu sudeći, tek planira da uvozi, ali i vraća iz zemalja Evropske unije. U ovu strategiju se uklapa i novi skandalozni zakon za oporezivanje frilensera, po kojem Vučić očekuje da neko ko je prethodnih pet godina preko interneta držao časove matematike i zarađivao recimo 300 evra mesečno, sada retroaktivno plati petogodišnji porez sa kamatama 14.500 evra!!!

Koliko još poniženja u pljačke ovaj narod može da trpi?

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

  1. Plakaćete vi za radnicima Srbije. Izbeglice uglavnom hoće u Evropu. Nisu oni zainteresovani da rade za 25000. Oni hoće više. A nisu u svojim zemljama naučili da rade. Drugo, kad gazda počne da se iživljava lako će nožem da mu presude. To su necivilizovani ljudi koji nas smatraju nevernicima. Srbi će da pobegnu u Evropu i plakaćete vi za njima. Niko ne radi kao Srbin ali kad je dobro plaćen. Što više pritiskate ovaj narod pre će da odete.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: