SPEKTAKULARNO: ČANAK I KOSTREŠ UPROPASTILI PJOTRA NIKITINA!

Obavezno pročitajte

Prilikom održavanja poslednjeg u nizu ubogog okupljanja prozapadne opozicije 2. septembra u Beogradu, bilo je upadljivo odsustvo samozvanog lidera ruske dezerterske opozicije Pjotra Nikitina (agent FSB). Njegovi najbliži saradnici razlog za to pronalaze u teškoj depresiji u koju je zapao jer je neposredno pre održavanja protesta dobio poziv na novo “druženje” od Nenada Čanka i Bojana Kostreša, iako mu još uvek nisu zacelile rane od prethodnog.

- Advertisement -

Ovoga puta je u pozivu stajalo da će u pitanju biti tematski maskenbal čiji će cilj biti davanje podrške ukrajinskoj tzv. kontraofanzivi u sukobu sa Rusijom. Budući da Čanak na sličnim orgijama preferira da se oblači kao žensko, on će na maskenbalu biti čuvena “Debela Berta”, dok će Kostreš zbog njegovih nadaleko čuvenih “oratorskih sposobnosti” i pripadajućeg kalibra ovog puta biti “Bestrzajni top”. Poziv je upućen i propalom valjevskom advokatu Čedomiru Stojkoviću zvanom Čeda Podmornica (agent BIA), kome je prigodno dodeljena uloga “Oklopnjače Potemkin”.

Prema planovima organizatora, centralni deo “druženja” će se, “u slavu sve bliže pobede moćnog ukrajinskog oružja”, simbolično sastojati u torpedovanju jedinog prisutnog Rusa, nesrećnog Nikitina, koji je već od žovijalnog Čanka dobio radni naziv pun zlokobnih slutnji “Titanik”.
Kao vrhunac sadizma, zbog koga je Nikitin i ponajviše pao u duboku depresiju, Čanak i Kostreš su mu obećali bogatu nagradu. I taman kada se ponadao da je reč o visokom iznosu u evrima, precizirali su da će mu velikodušno platiti povratnu kartu vozom “Soko” do Novog Sada, jedan indeks sendvič i lubrikant u boji i ukusu koji sam izabere.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu