OTKRIVENI PRAVI RAZLOZI PODMORNICINOG DESANTA NA POLJSKU!

Obavezno pročitajte

Nedavni bezumni odlazak propalog valjevskog advokata Čedomira Stojkovića, poznatijeg kao Čeda Podmornica (agent BIA) u Ambasadu Poljske i preklinjanje za politički azil zaprepastili su čak i dobre poznavaoce dosadašnjih političkih i medijskih egzibicija ovog tragikomičnog pajaca.

- Advertisement -

Ipak, ova zagonetka je ubrzo dobila rešenje i to tako što se našoj redakciji obratio Podmornicin najbolji prijatelj iz detinjstva, koji je, prema sopstvenim rečima, to prijateljstvo prekinuo onog trenutka kada ga je Podmornica tokom jedne srednjoškolske žurke, vidno pripit, zamolio da mu, citiramo, „izvrši analnu defloraciju“.

Podmornica je, naime, od detinjstva prezirao svoje valjevsko poreklo i pravoslavni identitet i prepuštao se bolesnom maštanju da je učenik nekog katoličkog semeništa, okružen drugim golobradim mladićima i, kako je voleo da ih zove, potentnim svećenicima. Zaprepašćenim i sve malobrojnijim drugovima je često ponavljao da mašta kako mu je „duša u Gospinom Međugorju, a glava u svećeničkom međunožju“.

Međutim, u novije doba je razvio određeni animozitet prema Hrvatskoj jer mu je u Zagrebu odbijena molba za azil, iako je čak ponizno ponudio da promeni ime i prezime u Čedo Stojko. Tada mu se rodila ideja da sreću okuša sa Poljskom, uz komentar da su tamo „katolici najtvrđi, semeništa opravdavaju svoj naziv, a rupa u buretu kao skrojena za njega“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu