PJOTR NIKITIN HOSPITALIZOVAN U PRIVATNOJ KLINICI U BEOGRADU

Obavezno pročitajte

Pjotr Nikitin, predsednik NVO „Rusko demokratsko društvo“, a suštinski agent ruske službe FSB koji kontinuirano i sistematično denuncira svoje sunarodnike koji su protiv vlasti Vladimira Putina, jutros je hospitalizovan na jednoj od privatnih klinika u Beogradu.

- Advertisement -

Naime, Nikitin je doveden u bolnicu u jako lošem psihofizičkom stanju, što je prema prvim lekarskim analizama posledica grubog homoseksualnog odnosa koji je Nikitin imao sa svojim intimnim partnerom Milanom Mićom Jovanovićem, tzv. novinarom i predsednikom NVO „Forum za bezbednost i demokratiju“ (twitter@MilanMJovanovic).

Lekar koji je insistirao na anonimnosti, našem reporteru je objasnio da je Jovanović naneo takav stepen povreda u rektalnoj regiji Nikitinu, da je tzv. ruski opozicionar morao odmah da bude hiruški zbrinut.

Osim toga, naš reporter je ispred klinike uočio Čedomira Stojkovića zv. Čeda Podmornica, profesora Nikolu Samardžića i Ivana Videnovića, Nikolu Sandulovića, Bobana Bogdanovića zv. Kepec, ali i još jednog lažnog ruskog opozicionara Vladimira Volohonskog, za koga su brojni mediji već izveštavali da je agent ruske vojno-obaveštajne službe GRU. Oni su pristigli kako bi podržali Nikitina, međutim niko od njih nije bio voljan da našem reporteru iznese bilo kakav komentar za naš portal.

U svakom slučaju, Nikitinu sleduje dugotrajan oporavak, što će zasigurno proizvesti dodatne frustracije kod imenovanog, zbog homoseksualne apstinencije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu