16.1 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

ŠOK: Najveći Vučićev opozicionar prelazi u SNS, JAVNO MNJENJE U NEVERICI!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Bata Jugović očekuje da će posle Aleksandra Šapića i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović pristupiti Vučićevoj propagandi laži Srpskoj naprednoj stranci i postati član Predsedništva.

Jugović je ovaj stav izneo gostujući u emisiji na televiziji Hepi.

– Mislim da Šapić nije jedini lider jedne stranke koja će kolektivno da pristupi SNS. Radio sam anketu u Čajetini i prilikom anketiranja građana Čajetine koji zdušno daju podršku Milanu Stamatoviću, predsedniku opštine i Zdrave Srbije, ogromna većina njih se izjasnila da više žele da vide Stamatovića u Predsedništvu Srpske napredne stranke nego da on ima svoju stranku – rekao je Jugović.

- Advertisement -

Zatim je i dodao:

– Kada sam dublje ušao u to anketiranje, pitao sam ih zašto tako misle i rekli su mi pa i Stamatović se zalaže za obnovu Hrama Svetog Save, i Stamatović da je na vlasti on bi podigao spomenik Stefanu Nemanji i Stamatović da je prvi čovek u državi i on bi se borio za Rezoluciju o srpskom stradanju u Jasenovcu. Ja očekujem, to je moja percepcija, nije nikakva informacija da se razumemo, da će Milan Stamatović kao i Šapić pristupiti SNS i da će biti član Predsedništva Vučićevog SNS – zaključio je Jugović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti