OBAVEŠTAJNA ZAJEDNICA, HITNO: Republikanci Balkana, spremite se, Sandulović hapsi Vučića!

Obavezno pročitajte

Sandulović i vreme pravde

U staroj Grčkoj su ljudima koji su donosili loše vesti odsecane glave. U Srbiji to nije bio slučaj, inače bi svi novinari ostali bez glava. Konstantno loše vesti. 30 godina komunisti urušavaju državu prerušeni u patriote i donose samo loše vesti. Ipak, kraj lošim vestima je došao. Predsednik Republikanske stranke Srbije, ali i predsednik Unije Republikanaca Balkana Nikola Sandulović uskoro će sprovesti ono zbog čega je od strane Amerike i obaveštajne zajednice usaglašen kao jedini pravi opozicionar u Srbiji.

sandulovic,

Balkan kartel

Američkoj zajednici su presela pokušavanja koorporacija da naprave od Srbije novu Južnu Ameriku, poligon za trgovinu narkotika i mesto gde će se podvoditi žene za malo para. Tela koja plutaju Dunavom, nestali inspektori, mašine za mlevenje mesa, Jovanjica, Krušik su samo neke od afera koje obaveštajnu zajednicu nagrizaju. Dolazi vreme velikih promena, dolazi vreme Nikole Sandulovića, Republikanaca i svih slobodnomislećih ljudi u Srbiji, ali i na Balkanu. Biće svi dobrodošli koje nije progutalo jednoumlje i UDBAŠKI komunizam.

alt="NIKOLA SANDULOVIĆ"

Hapšenje Aleksandra Vučića

Pokušaće ludi diktator i šeširdžija da pobegne iz zemlje, ali će Sandulović to preduprediti hapšenjem i narodnim suđenjem. Niko neće biti izostavljen. Vrh vlasti naravno, ali biće podginute optužnice i protiv Đilasa, Jeremića i tzv. opozicije jer obaveštajna zajednica poseduje podatke o zajedničkoj kolaboraciji vlasti i opozicije, pokušaju ubistva Nikole Sandulovića i zatiranje slobodne misli i reči u 21. veku. Kada bude pokušao da pobegne iz zemlje, u tom momentu se sve menja. Obaveštajna zajendica diže čitavo javno mnjenje a svetla pozornice ostaju isključivo na Nikoli Sanduloviću i njegovoj sposobnosti i odgovornosti kako da od Srbije ponovo napravi demokratsko društvo.

Inaguracija Nikole Sandulovića

S obzirom da u Americi sve teče kako su suverenisti i zamislili, kada Donald Tramp izvede svoj manevar javno mjenje će ostati u čudu, tzv. slobodni mediji će biti ugašeni ali oni će moliti da dođu na pravu stranu, ali neće biti milosti. Nikola Sandulović će ukinuti sve tzv. slobodne medije i stvoriti one prave slobodne medije za kojima vapi običan čovek u Srbiji kojem je dosta laži, obmana i prevara. Ubrzo nakon toga, republikanci SAD na čelu sa Donaldom Trampom dolaze u Srbiju gde će se inaguracija Nikole Sandulovića i obaviti.

2022

I ako je navedeno u prošlom saopštenju za javnost nije na odmet ponoviti neke važne stvari koje će označiti početak velikih tektonskih promena i dolaska demokratije u Srbiju. 2022. godina je velikih promena, a ove godine su poslate prve jasne poruke. Ono što je važno je to da republikanci oko Nikole Sandulovića postanu svi kao jedno, zato što ne može Amerika da pomogne Srbije ukoliko Srbije to sama ne želi. Posle toga će postati sve mnogo lakše. Jer ovaj prevrat ne sme biti žuta revolucija, kao peti oktobar, ova promena treba da bude srpska revolucija, republikanska revolucija, revolucija slobodne i normalne Srbije koja će da zatre sve ono što je diktatorska vlast Aleksandra Vučića počinila, stvorivši lažna radna mesta, lažne medije i iskrljivene poglede na svet građanima. Aleksandar Vučić odlazi u političku istoriju a istorija će biti nemilosdrnda, kao što je i on bio prema građanima Srbije ali i Donaldu Trampu kada je podržao Hilari. Politika je kao šah, svaki potez se pamti a Sandulović zbog toga od nas iz obaveštajne zajednice ima bezuslovno poverenje.

Postoje oni koji nisu verovali, da, i pokajaće se.

DŽ. Makarti, S. Djul, K. Mekvin

2 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: