28.6 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

GROBARI OTKRILI: Evo kakvu Danilo Vučić ima ulogu u Partizanu, SLEDI OSVETA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prema navodima navijačke grupe Partizana “Južne strane 1970”, na sastanku vođa pojedinih navijačkih grupa crno-belih obećao je pomoć države u preuzimanju južne tribine. Međutim, “Kićina braća”, koja je imala svoj performans, demantuje bilo kakav sastanak i prisustvo vođa navijača i predsednikovog sina.

Grupa navijača Partizana okupljena kao „Kićina grupa“, imala je svoj performans u Košutnjaku koji je zaustavila policija. Ubrzo posle objavljivanja snimaka, noćas je „south.side1970“ izdao saopštenje i upozorio „grobare“ o sastanku navijačkih grupa na kojoj je bio i Danilo Vučić, kao i dva videa sa performansom, koji želi pod sloganom „Kićina braća“ (pokojni Ljubomir Marković Kića) da preuzmu vlast na tribini posle hapšenja Veljka Belivuka, rasturanju „Principa“ i slabljenja „Janičara“.

- Advertisement -

– Grobari, saznali smo da najveći šljam grobarstva na čelu sa onima koji su oskrnavili naš hram fudbala, pokušava da iskoristi ovu situaciju i ponovo se organizuje. Šobić, Kimi, Rošavi, čak i Rade su na sastanku, na kojem je prisustvovao i Danilo Vučić, odlučili da uz pomoć aktuelne vlasti a uz punu podršku Danila Vučića pokušaju da preuzmu južnu tribinu. Na tom sastanku je prisustvovao i Isaković koji je, iz njemu znanih razloga, isti napustio. Odlučeno je da uz slogan „Kićina braća“ i manipulacijom o Kićinom ubistvu krenu na sve grupe koje se sada nalaze na južnoj tribini – kaže se u saopštenju.

Preuzimanje tribine neće proći bez borbe poručeno je Vučićima.

– Braćo, nećemo dozvoliti da se kancer koji je godinama uništavao grobarstvo i koji je uklonjen sa juga ponovo vrati. Nećemo dozvoliti da se na jug vrate oni koji su ubili Perović Ivana, oni koji su na jug doveli ustaše i osramotili i oskrnavili naš hram fudbla, ne dozvolimo im da se kite i manipulišu i zloupotrebe ime našeg pokojnog brata Kiće. Nećemo dozvoliti da se vrate oni koji su prokockali pare za uhapšene grobare, šljam koji šuruju sa ciganima. To je šljam koji od Partizana vidi samo korist a nikad ništa za Partizan dali nisu, čak su svojevremeno ojadili i butik i uzimali pare od prodaje karata kao i iz kutije za rad južne tribine. To isti oni koji su tukli klince koji neće da unose baklje za njih. Sve u svemu jasno vam je da govorimo o ljudima kojih nije bilo na mapi dok naša braća nisu uhapšena.

- Advertisement -

Taj šljam sutra organizuje skup na Kalemegdanu u 11 časova, nastavlja se u saopštenju.

vucic,

– Ponavljamo da će taj šljam uz pomoć murije i države, za šta će se njihov dobar drugar Danilo pobrinuti, pokušati da ponovo dođe u našu svetinju i da skrnave sve što smo gradili i izgradili verovatno opet uz neke ustaše (samo bez Firića) ili su možda prešli na šiptare, što nas ne bi iznenadilo. Alkatraz je prošlost a Južna strana je i dalje tu, stojimo čvrsto uprkos vremenu – zaključuje ova navijačka grupa.

Damjan Šobić vođa „Alkatraza“, pa Aleksandar Vidojević alijas Aca Rošavi („Janičari“), Miloš Radisavljević „Kimi“ („Partizanovci“), Marko Isaković nekadašnji vođa „Alkatraza“, prema navodu „Kićine braće“ okupili se samo u snovima „south.side1970“. Na okupljanju grupe „Kićina braća“, o kojem postoji i video snimak, kažu oni niko od pomenutih navijača nije bio.

– Na dan okupljanja navijača Partizana, koji su pre svega Kićina Braća jedna grupa ljudi koju nikako ne možemo nazvati navijačima izdala je verovatno najsramnije saopštenje ikada u istoriji navijačke scene u Srbiji!!! Mašta može svašta, pokazali su šta to znači u pravom smislu te rečenice – počeli su saopštenje.

I onda su dali svoju hronologiju dešavanja.

– Da krenemo redom… Spomenuše u tekstu neki sastanak koji se održao negde u njihovim mračnim mozgovima, svakako ne u stvarnosti, gde su navodno bili Šobić, Aca r. Kimi, Isaković pa čak i Rade pa kao šlag na tortu ubaciše tu i Danila V.??!! Dalje napisaše lažovi i spletkaroši da je tu svašta nešto dogovoreno, od podrške poslednje pomenutog pa do podrške policije i stranke na vlasti i gomila ostalih gluposti. Ko je bio na licu mesta video je sasvim drugačiju sliku. Nije bilo ama baš nikoga od gore pomenutih a podrška policije se ogledala u tome što je skup rasturen brzinom svetlosti pre čega su svi popisani a nekolicina i pohapšena (privedena) iz samo njima znanih razloga?! Daće bog da nam uvek ovako pomažu jer nama za razliku od onih koji su pisali ono sramno saopštenje pomoć policije nije potrebna niti je kao oni želimo.

Dalje napisaše poštenjačine da mi zloupotrebljavamo ime (pazi sad) NjIHOVOG POKOJNOG BRATA KIĆE??!! Da sam cinkaroš, a bogu hvala nisam, kao neki, sada bih napisao svašta i objasnio kakav je brat njima Kića!!! Za pametne ljude i ovo je dovoljno. Drugi deo njihovog „saopštenja“ neću da komentarišem jer se odnosi uglavnom na „istok“, neke kockare i ustaše kako oni kažu pa neka oni sami odgovaraju ako se osećaju prozvanima. Na kraju, pravu istinu su videli svi koji su hteli da je vide, na skupu su bila samo KIĆINA BRAĆA i niko drugi a piscima najogavnijeg saopštenja ikada ostaje samo da i dalje smišljaju laži i tako probaju da odlože svoj sasvim siguran kraj! Mi smo vojska našeg sivog ‘tića, mi smo braća Kiće Markovića! – kažu oni.

Rat za južnu tribinu neminovno je otpočeo, kakva je uloga Danila Vučića i da li je uopšte ima, pokazaće vreme…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti