SNS moćnik tužio i majku čije dete ne može u vrtić

Obavezno pročitajte

Milorad Pantić Luki, predsednik opštinskog odbora SNS u Pećincima, nakon tužbe zbog klevete protiv predsednika OO DS Pećinci Nikole Mažića, podneo je tužbu i protiv jedne od majki iz Pećinaca.

Kako saznaje IN Medija, tužbu je podneo i protiv Jelene Mihajlović, čije dete ne može da ide u vrtić u Pećincima, za šta je ona ranije optuživala upravo ovog SNS moćnika.

- Advertisement -

U tužbi se, između ostalog, navodi da je Jelena Mihajlović u više navrata gostujući na televizijama Nova S i N1 kao i na svom Fejsbuk nalogu objavila „inkrimisane reči uvredljve sadržine prema Miloradu Pantiću“.

Majci iz Pećinaca je ovog utorka uručena tužba u kojoj se navodi da je Milorad Pantić podneo krivičnu prijavu zbog krivičnog dela uvrede u produženom trajanju.

IN Nedija podseća da su se majke dece iz Pećinaca, čijoj deci je onemogućeno da idu u vrtić, Jelena Mažić i Jelena Mihajlović, obratile više puta javnosti i navele da su njihova deca nezakonito izbačena iz vrtića, „obeležena od strane lokalnog moćnika Milorada Pantića Lukija“.

Iako je zbog incidenta reagovala i poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković, deca još uvek nisu vraćena u vrtić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu