SAOPŠTENJE ZA JAVNOST BOBANA BOGDANOVIĆA: RADUJEM SE SUSRETU SA NEKADAŠNJIM PRIPADNICIMA „DRENIČKE GRUPE OVK“

Obavezno pročitajte

Radi objektivnog informisanja prenosimo saopštenje za javnost Bobana Bogdanovića ispred pokreta „Odgovor“, pri čemu je sadržina u potpunoj suprotnosti sa stavovima i vrednostima naše redakcije:

- Advertisement -

„Kao lider pokreta „Odgovor“ koji se zalaže za nezavisnost Kosova i pravo na samoopredeljenje Albanaca na svim teritorijama na kojima žive u centralnoj Srbiji, ukazana mi je čast da se u Prištini sastanem sa nekadašnjim pripadnikom slavne „Dreničke grupe OVK“ Mehmetom Prištinom i albanskim biznismenom iz Austrije Arsimom Vranovcijem koji je finansirao albansku borbu protiv srpske hegemonije. Razgovor će se odnositi na finansiranje pokreta „Odgovor“ od strane albanske dijaspore, dok će poseban segment biti posvećen budućoj promociji Drenice kao destinacije seoskog turizma, rušenjem lažne slike da su Srbi ubijani na ovom području, a kao nosilac ovog projekta je određen advokat Čedomir Stojković.

U predstojećem periodu, pokret „Odgovor“ će ugostiti Mehmeta Prištinu i Arsima Vranovcija u poseti Beogradu, kada će biti održana konferencija za medije u tzv. Bulevaru Heroja sa Košara, kako bi se evropskoj i svetskoj javnosti skrenula pažnja na lažni mit o Košarama i na sve oblike srpskog šovinizma.“

Inače, prema našim ekskluzivnim saznanjima, Mehmet Priština je šiptarski narko-diler heroina koji je radi izbegavanja potrage od strane evropskih policijskih organa promenio identitet i ranije se zvao Mehmet Aliuka.

Ujedno, sinovac Arsima Vranovcija je transseksualna osoba i član LGBT zajednice u Beču, te je ovaj albanski biznismen uslovio Bogdanovića i pripalog valjevskog advokata Čedomira Stojkovića zvanog Čeda Podmornica (agent BIA) da za novčanu nadoknadu sa njegovim sinovcem stupe u intimni odnos i uvedu ga u homoseksualne krugove Beograda, čime bi obezbedio veću diskreciju i sprečio sramotu svoje familije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu