NAPAD NA SLOBODU MEDIJA: BOBAN BOGDANOVIĆ UPUTIO MONSTRUOZNE PRETNJE REDAKCIJI „NACIONALIST“

Obavezno pročitajte

U ime slobode novinarske profesije i zarad zaštite lične bezbednosti članova naše redakcije i njihovih porodica, obaveštavamo javnost da je Boban Bogdanović uputio preteće poruke redakciji „Nacionalist“, nakon što smo objavili niz tekstova koji su rezultat temeljnog istraživačkog novinarstva o Bogdanovićevim devijantnim sklonostima sa elementima kriminaliteta, a o čemu javnost ima puno pravo da bude upoznata, s obzirom na njegove pretenzije da se bavi političkim aktivizmom koji je otvoreno zasnovan na promociji albanskog separatizma i rušenju ustavnog poretka Srbije u sadejstvu sa stranim državljanima iz redova tzv. ruskih opozicionara.

- Advertisement -

Istovremeno obaveštavamo građane Srbije da je tokom svog napada na naše novinare, Bogdanović potvrdio autentičnost i istinitost pisanja „Nacionalista“ o njemu, tvrdeći da pokušavamo da ga „ucenimo iznošenjem prljavština iz prošlosti“ (redakcija je u posedu dokaza ovog priznanja). Sva saznanja o Bogdanoviću su medijski objavljena u javnom interesu i u skladu sa novinarskim standardima, te je jasno da nema prostora za bilo kakvu ucenu.

Na ozbiljnost Bogdanovićevih pretnji ukazuje činjenica da je najavio nastavak svojih napada na redakciju „Nacionalist“.

Međutim, bez obzira na rizike, „Nacionalist“ će nastaviti sa objektivnim izveštavanjem javnosti o Bobanu Bogdanoviću i njegovim najbližim saradnicima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Petković o obdukciji ubijenih Srba: Šta Priština lažira, zašto je Euleks isključen iz istrage?

Ne zna se zbog čega Euleksu nije dozvoljeno da učestvuje u istrazi zajedno sa Kosovskom policijom prilikom pretresa nakon...

Još priča na sličnu temu