Režim se odrekao Milomira Marića?!

Obavezno pročitajte

Režimskom propagandnom magu Milomiru Mariću po svemu sudeći istekao je rok trajanja. Nakon slučajnog susreta sa Mlađanom Đorđevićem u jednom poznatom beogradskom kafiću, režimski tabloidi Informer i Alo udarali su na Marića, pa su čak istakli da je „devojka za sve“.

Nakon što je Direktno.rs objavio ekskluzivnu fotografiju slučajnog susreta i zajedničke kafe Milomira Marića sa Mlađanom Đorđevićem, usledio je napad režimskih tabloida na glavnog urednika Happy televizije.

- Advertisement -

Marić se susreo sa Đorđevićem samo nekoliko dana nakon što je „otkrio“ da je Đorđević bio na proslavi Božića u Zagrebu zajedno sa Ivicom Dačićem, a iako je i više nego očigledno da u Zagrebu nije bio Đorđević već poslanik hrvatskog Sabora Ivan Ćelić, Marić je ostao pri stavu da je Đorđević ipak bio tamo.

FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

Zajednička kafa sa Mlađanom Đorđevićem bila je povod za režimski Alo i Informer da krenu u hajku kolege s kojim već godinama vrše promociju aktuelnog režima.

FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

Tako je Informer cinično upitao da li će Marić preći na N1 ili Novu S, ne propustivši priliku da u propagandni tekst ubace i Dragana Đilasa. S druge strane, Alo je bio daleko oštriji, te su istakli da je Marić sarađivao sa svakim režimom i da je bio „devojka za sve“.

I jedan i drugi tabloid su najavili gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Marićevoj „Ćirilici“, zakazano za ponedeljak i upitali se kako će Vučić reagovati na susret Marića i Đorđevića i da će doći do „velikog svođenja računa“. 

Na osnovu ovih napada dežurnih branitelja vlasti može se zaključiti da je Marić pušten niz vodu od strane režima, koji ga je godinama koristio za napade na političke neistommišljenike, opoziciju i svakog ko se usudi da se suprotstavi vlasti. Nakon što mu je iskorišćen, režimu više nije potreban jer je odslužio svrhu, pa iako je do juče bio u milosti, danas je u nemilosti vlasti.

Ovaj primer treba da posluži kao znak svim onima koji godinama agituju za režim, jer je jasno da su samo figurice u igri, koje vlast nema problem da žrtvuje kad zatreba…

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu