16.4 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

OBJAVLJEN JE RAT: Moramo se braniti svim sredstvima od pakla Rio Tinta!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Mirjana Đukić Anđelković, je na samom početku emisije, jasno stavila do znanja da je Rio Tinto, kompanija globalističke internacionale. Beskrupulozni, brutalni i kriminalni rad ove kompanije ogleda se u činjenici, da će njena eksploatacija litijuma i sledstveno tome, rude – jadarit, dovesti do prirodne katastrofe kakva nije zadesila Srbiju, još od bombardovanja NATO pakta.

Kao vrhunski tehnolog, gospođa Anđelković Đukić, navela je niz konkretnih primera, od kojih ćemo izdvojiti jalovinu/otpad, koja nastaje tokom procesa ekstakovanja u rudniku, koji će se smestiti u objekte veličine 2km x 400 m , kao i stvaranje slane vode čije štetne efekte, niko od nadležnih nije hteo ni da objasni.

Ona je takođe govorila o slučaju „Surdulica“ gde firma – Knauf insulation – u procesu pravljenja kamenih ploča, pravi ogromne količine formaldehida koji se ispušta u vazduh a koji je visoko kancorogena supstanca.
O tome, zašto gđa. Andjelković Đukić, smatra da je Rio Tinto, doslovce kompanija „iz pakla“, i zašto je Država dozvolila pogrom Zapadne Srbije, pogledajte u našem intervjuu.

- Advertisement -
SourceHelmkast
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti