OBJAVLJEN JE RAT: Moramo se braniti svim sredstvima od pakla Rio Tinta!

Obavezno pročitajte

Mirjana Đukić Anđelković, je na samom početku emisije, jasno stavila do znanja da je Rio Tinto, kompanija globalističke internacionale. Beskrupulozni, brutalni i kriminalni rad ove kompanije ogleda se u činjenici, da će njena eksploatacija litijuma i sledstveno tome, rude – jadarit, dovesti do prirodne katastrofe kakva nije zadesila Srbiju, još od bombardovanja NATO pakta.

Kao vrhunski tehnolog, gospođa Anđelković Đukić, navela je niz konkretnih primera, od kojih ćemo izdvojiti jalovinu/otpad, koja nastaje tokom procesa ekstakovanja u rudniku, koji će se smestiti u objekte veličine 2km x 400 m , kao i stvaranje slane vode čije štetne efekte, niko od nadležnih nije hteo ni da objasni.

Ona je takođe govorila o slučaju „Surdulica“ gde firma – Knauf insulation – u procesu pravljenja kamenih ploča, pravi ogromne količine formaldehida koji se ispušta u vazduh a koji je visoko kancorogena supstanca.
O tome, zašto gđa. Andjelković Đukić, smatra da je Rio Tinto, doslovce kompanija „iz pakla“, i zašto je Država dozvolila pogrom Zapadne Srbije, pogledajte u našem intervjuu.

SourceHelmkast

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu