13.5 C
Belgrade
sreda, 5 oktobra, 2022

RASTURIO KORONA ZAVERU: Ovo je nikad viđena specijalna operacija, STVARI MORAMO NAZVATI PRAVIM IMENOM! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Korona virus je operacija globalnih razmera sa ciljem formiranja jedne svetske vlade, tvrdi ekonomista i publicista Danilo Tvrdišić.

korona,

On pandemiju naziva “plandemija” tvrdeći da iza svega stoje vlasnici krupnog kapitala odnosno bankari.

– Ova plandemija predstavlja najveću, najsveobuhvatniju, najorganizovaniju specijalnu operaciju na nivou celog čovečanstva. Stvari moramo nazivati pravim imenom. Kovid operacija ima za cilj stvaranja jednog robovlasničkog poretka u kojoj će do krajnjih granica biti suspendovana ljudska prava, slobode, privatnost i sve ono što čoveka izdvaja od životinja i čini ga slobodnim bićem – objasnio je Tvrdišić.

- Advertisement -

Tvrdišić kaže da satanske snage na ispunjenju ovog cilja rade još od Francuske buržuaske revolucije i da se ide u pravcu čipovanja, stvaranje globanog koncentracionog logora koji će kontrolisati jedan “svetska vlada”.

On je posebno ukazao da kroz strah svetski ali i srpski moćnici pokušavaju da nateraju ljude da rade stvari koje su direktno protiv njihovog interesa poput nošenja maski koje narušavaju zdravlje a pritom ne štite od kovida.

– Ovakva medijska kampanja nikad nije viđena. Od Vladivostoka do Vašintona, od Beograda do Brisela mi vidimo jedan isti narativ. Specijalne emisije za širenje straha koje izveštavaju koliko je ljudi umrlo – ukazao je on i podsetio da se smrtnost u Srbiji ovde godine manja u odnosu na prošlu godinu što direktno ruši sve ono što nam govore na televiziji.

- Advertisement -

Pogledajte kako je Tvrdišić rasturio korona operaciju:

- Advertisement -
SourcePravda
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti