OPASNE TVRDNJE: Vučić priprema izdaju- obezglavljuje lojalne navijačke grupe (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Iza najavljenog Vučićevog obračuna sa mafijom krije se obračun sa njegovim ljudima iz navijačkih grupa koji su se osilili i čija su nedela počela da budu vidljiva javnosti. Vučić sada planira da zameni te svoje ljude koji su za njega odrađivali poslove na ulici – tvrdi Ivan Ivanović, predsednik Konzervativnog pokreta Naši.

vučić,

– Ne postoji ni jedna kriminalna aktivnost u Srbiji u koju nije umešana porodica predsednika, a pre svega Andrej – kaže Ivanović.

- Advertisement -

Ivanović je Srpsku naprednu stranku nazvao “političkim krilom mafije”.

On je porodicu predsednika Srbije povezao sa nizom kriminalnih aktivnosti od trgovine narkoticima i oružjem, švercom migranata, nameštenim tenderima i reketiranju.

Ivanović je objasnio zašto je podržao osnivanje pokreta Oslobođenje koji predvodi Mlađan Đorđević. On je rekao da su primarni ciljevi pokreta Oslobođenje borba protiv mafije i odbrana Kosova i Metohije.

On kaže da je sve više očigledno da Vučić nije patriota ni rusofil i da se sve više okreće Zapadu i SAD i priprema izdaju Kosova i Metohije.

SourceHelmkast

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kina i Rusija brane međunarodni poredak

Kineski lider je poručio da će njegova poseta biti „putovanje prijateljstva, saradnje i mira”, dok je ruski predsednik rekao...

Još priča na sličnu temu