„Raji parizer od 260 dinara, savetnici Dior“ (FOTO)

Obavezno pročitajte

Torba Suzane Vasiljević napravila je buru na društvenim mrežama.

Savetnica predsednika Srbije za medije Suzana Vasiljević u četvrtak je na Instagramu objavila fotografiju iz službene posete Briselu, gde je u fokusu njena modna kombinacija. Korisnicima društvenih mreža odmah je zapala za oko njena plava Dior torba, i to zbog astronomski visoke cene.

- Advertisement -

– Daje raji parizer od 260 dindži, a savetnica mu nosi Dior od 6.000 evra – glasi tvit koji je pokrenuo lavinu.

U komentarima ispod objave brzo su se javile žene da isprave autora tvita, jer je boja Suzanine torbe, Dior Bobby blue upola jeftinija od verzije „denim blue“ i iznosi 2.700 funti, tačnije oko 3.000 evra.

Iako to uopšte ne menja poentu jer je plava torbica u svakoj nijansi bolno skupa i prst u oko usred „drame parizer“, pa zato ne čudi što je ovaj modni odabir predsednikove savetnice podigao toliku prašinu.

„Garderoba u vrednosti dvosobnog stana na Limanu, kolekcija proleće leto 2023“, „E moj ubogi narode… jedi smrdljivi parizer jer za bolje nisi…“, „Štedela jedući parizer“, samo su neki od komentara, a onda su ljudi primetili i „bočne savetnice“ koje takođe nose komade zvučnih brendova Manolo Blahnik, Fendi, Bottega Veneta…

– A i bočne savetnice u Manolo Blanik 700 evra cipelicama, dostojno prate Suzy – glasio je komentar.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu