RADNIK SE POŽALIO DA NE MOŽE DA DOVEDE BIŠVU ŽENU NA KONTRAMITING: „Popuni to mesto da ti i posao ne bi bio bivši“

Obavezno pročitajte

U Novom Sadu je uveliko u toku “lov” na 15.000 Novosađana, kolika je kvota novosadskih naprednjaka za miting Aleksandra Vučića zakazan za 26. maj. Pod pritiskom stranačkih šerifa da je ispune, javna preduzeća, Pošta, KCV, EPS, gradske i pokrajinske ustanove su već danima u vanredom stanju. Prema nezvaničnim informacijama, svaki član SNS koji je dobio posao preko stranke, nije u obavezi samo da prisustvuje Vučićevom skupu, već da sa sobom povede i članove porodice, prijatelje, kumove …

“Svi koji su zaposleni preko stranke su pred svake izbore morali su da donesu spisak sigurnih, odnosno kapilarnih glasova, sa ličnim podacima, matičnim brojem i brojem telefona. Sada se ti spiskovi ponovo vade i na konto njih svako dobija nalog koliko još ljudi mora povesti sa sobom na miting. Pre dva dana jedan administrativni radnik, koji je u firmu došao preko SNS, a koji se u međuvremenu razveo, rekao da ne može ubediti bivšu ženu da pođe sa njim. Rekli su mu da “popuni to mesto kako zna” da mu ne bi “i posao bio bivši” “, kaže sagovornik Nova.rs iz jednog gradskog preduzeća.

- Advertisement -

“Ja ovde radim skoro 30 godina i mene ne mogu ničim da ucene, a ne mogu ni da me otpuste jer radim specifičan posao i niko me nije zaposlio preko veze. Takvo mi je i radno mesto da, sve i da hoću, ne bih mogao da tokom radnog vremena idem da izigravam budalu po Beogradu.

Međutim, u petak ćemo u firmi ostati samo mi, neophodni, dok je cela administracija, pravna služba, portiri, a posebno oni koji su zaposleni samo na papiru, dobila obaveštenje da su u petak svi slobodni od rada, ali ne i od Vučića”, kaže naš sagovornik.

Da su naprednjaci ozbiljno „zasukli rukavi“ i krenuli u organizovanje skupštine, potvrđuje primerak jednog dopisa koji se šalje svim odborima. Nova je imala uvid u sadržaj teksta koji se šalje odborima SNS širom zemlje.

U sklopu velikog skupa već su krenule pripreme. Kako Nova saznaje, Vučić je za svoj kontramiting 26. maja planirao da angažuje čak 2.200 autobusa.

Stranka se ogranizuje, autobusi su već kaparisani, pa vlast očekuje najveći skup ikada viđen u Srbiji.

SourceNova

Ostavite komentar

Najnovije objave

IRENA VUJOVIĆ POSLALA PORUKU: Ološ hoće da vlada sa ološem!

Član predsedništva Srpske napredne stranke i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović pružila je podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, koji...

Još priča na sličnu temu